diumenge, 27 de gener del 2019

Derrota per la mínima

C.P. Calafell - 3
F.C. Cuatro Vientos - 4

El Cuatro Vientos de Blanes va passar per Les Casernes, el passat dilluns, en partit ajornat de la setmana anterior, enduent-se els tres punts i el tercer lloc de la classificació. Però, el Calafell va plantar cara i va estar dins del partit, en tot moment. El conjunt verd-i-blanc es va avançar en el marcador, 1-0, a través de Javi Martínez, de xut creuat. Però, el Cuatro Vientos aconseguia l'empat, a cinc minuts pel descans. Els locals van dominar el primer temps i van tenir ocasions més clares de gol, tot i que el conjunt visitant podia haver desfet l'empat a pocs segons del final del primer temps.

La segona meitat va començar amb un nou gol del Cuatro Vientos que s'avançava en el marcador, en el minut 3. Xavi Esplugas empatava, poc després, de fort xut. Però, els visitants farien dos gols més que sentenciaven el partit, gairebé consecutius. Javi Martínez marcaria el definitiu 3 a 4, a cinc minuts del final, donant alguna esperança als locals que van llençar-se a pressionar. Però, el conjunt de Blanes va tirar d'ofici i no va donar opció.