dissabte, 5 de gener del 2019

Després de Nadal, un òs dur de rosegar!


U.E. La Garriga - C.P. Calafell
dijous 10, a les 22:30 hores
Pavelló Poliesportiu de Can Violí (Avinguda 11 de setembre, s/n)

Els veterans del C.P. Calafell tornen de les vacances de Nadal amb un partit molt complicat, a la immensa pista de La Garriga. El darrer partit, disputat fa dues temporades, va acabar amb una victòria verd-i-blanca molt soferta, per 2 a 3. Quatre temporades abans, al pavelló de Can Violí, vam patir i vam guanyar in extremis (3-4), en un partit molt igualat, també, amb un gol decisiu en els últims intants.

També ens va ser molt difícil aconseguir quelcom positiu en la seva pista, en la primera temporada que vam estar a la LCV B, on vam empatar en els darrers tres segons de partit (6-6), amb un gol d'Epi. Això sí, vam sopar al "mític" bar de la Petanca, on es menja de cine! D'aquell partit en podem veure el primer gol, de Cañi, i el segon, de Javi Luna.



La jornada nou del campionat de la LCV A arrenca dilluns, amb un duel interessant entre el Barcino B i el Congrés B, dos equips que lluiten per no baixar. Però, també, amb un interessant duel entre el Cuatro Vientos i el Sant Celoni A, dos equips que haurien d'estar en els llocs capdavanters de la classificació, però que no han sumat gaires punts, enguany.

El Barça visita el pavelló de Sant Cugat i el Vilanova es desplaça a Canet. Finalment, dos partits més d'alt nivell, els que jugaran el Noia i el Malgrat, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, i el Congrés A i el Mollet, a la carpa de la Meridiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada