dimecres, 1 de març del 2017

Per Carnaval, tot s'hi val!

C.P. Calafell - 9
C.H. Ripollet B - 4

El Calafell no va notar la ressaca de Carnaval i va guanyar, còmodament, al Ripollet B. El conjunt visitant es va avançar en el marcador, però el conjunt local va imposar el seu major poder ofensiu per a aconseguir un ampli resultat.

Els calafellencs van arrencar el partit amb respecte pel conjunt rival, el Ripollet B, tot i que era el cuer de la classificació. Fins i tot, van passar set minuts amb l'empat a zero en el marcador. El conjunt visitant es va avançar en transformar un penal, assenyalat per l'àrbitre, Alberto López, després que un jugador local aturés la bola amb el peu dins l'àrea.

El llençament del mateix va ser inapel·lable, a l'esquerra de la porteria. El Ripollet B s'avançava 0 a 1 i posava la por al cos dels jugadors locals. Però, el Calafell va tirar d'ofici i es va llençar a l'atac. L'empat a un arribava en una jugada individual de Javi Martínez, amb un xut a l'escaire.

El segon gol també va ser obra de Javi Martínez, aprofitant que el porter havia sortit de la porteria per a anar a buscar l'estic i després de pispar la bola a un jugador visitant que sortia en contracop, Martínez marcava a plaer a porteria buida, des de mitja pista, de xut ras i assegurant.

Amb el 2 a 1, el Calafell va agafar més confiança i els gols van anar caient un rere l'altre. El tercer va ser marcat per Xavi Esplugas, de xut a l'escaire. El quart va rematar-lo Ramon Ferré, després d'una passada de Frederic Sevé, entre dos defenses, aixecant la bola en la sortida del porter visitant.

El cinquè el feia Miguel Ángel Perín, amb un altre xut a l'escaire. I el sisè, abans del descans, el marcava Joan Totosaus, rematant una penjada a l'àrea de Miguel Ángel Perín. Amb el 6 a 1 s'arribava al descans, amb un marcador que sentenciava el partit a favor del Calafell.

El segon temps va arrencar amb un nou gol local, marcat per Frederic Sevé, de fort xut. Amb aquest gol, tots els jugadors locals de pista havien aconseguit marcar. Però, el Ripollet B aconseguia escurçar distàncies, en un contracop.

Després del 7 a 2, el Calafell marcava dos gols més, a través de Javi Martínez, aconseguint el seu pòker de gols personal. Però, el Ripollet B va marcar un gol que l'àrbitre no va veure. Els jugadors locals volien donar el gol per bo, però l'àrbitre no va accedir a xiular-lo, ja que no l'havia vist.

No obstant, el Calafell va abaixar el ritme defensiu, mantenint la pressió individual, però amb menys intensitat. El Ripollet B ho va aprofitar per a marcar dos gols, gairebé consecutius, que maquillaven el resultat.

Amb aquesta victòria, el Calafell es manté segon, a l'espera de disputar el seu partit davant el líder, el Sant Cugat, la setmana vinent.