dilluns, 27 de febrer del 2017

Jugarem?

VS

C.P. Calafell - C.H. Ripollet B

Avui toca rebre el Ripollet B, un dels equips amb qui tenim ajornat el partit de la primera volta i que, encara, no hem pogut disputar. Amb aquest equip, no és el primer cop que tenim problemes per a disputar partit, ja va succeïr en la primera edició de la LCV en què vam participar. El partit que s'havia de jugar a Ripollet no es va poder jugar per manca de dates i ens van donar els tres punts, des de la Federació. Per tant, esperem que avui es pugui disputar el partit i no augmentin els precedents.

En la primera volta, però, d'aquella temporada, el resultat va ser de 8 a 0 a favor nostre i vam posar-nos líders de la classificació, en aquell moment. Aquí podeu veure els vídeos d'aquell partit. Per tant, un rival que se li dóna bé al Calafell i que pot permetre seguir sumant punts.


Els calafellencs ja van vèncer, fa dos anys, de manera àmplia (1-11), a domicili, en un partit on Javi Luna va fer cinc gols. En el partit disputat a Calafell, els locals van guanyar per 9 a 2. El partit es va resoldre en cinc minuts, amb un Calafell que va començar molt fort i amb ganes de tornar a la LCV A per la via ràpida, marcant quatre gols. Així ho explicava el periodista Ferran Rodríguez en la crònica de Calafell Ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada