diumenge, 27 de setembre del 2015

De turisme, a la Taça Latina

"Aquest no ha estat el nostre torneig", aquesta era la frase més repetida els jugadors del C.P. Calafell després de caure eliminats en primera ronda de grups de la IV Taça Latina. La mala sort, arbitratges criticats i els pals han fet que el Calafell no pogués reeditar la seva participació de la passada edició. Per això, els jugadors del C.P. Calafell han aprofitat per a fer turisme per Palafrugell, Calella i Llafranch aquests dies.

C.P. Calafell - 0
Mollet H.C. - 4

Bones sensacions en el partit davant el Mollet H.C., un equip dels complicats que ens trobarem a la Lliga A de veterans. Els vallesans comptaven amb l'equip de gala i el Calafell, amb quatre homes justos de camp i cap canvi, va plantar cara fins els darrers tres minuts. El partit va ser molt disputat i els pals van impedir que el Calafell traiés un millor resultat. En els darrers tres minuts, el resultat era de 0-2 favorable pel Mollet. Però, en aquests darrers instants de partit, el Calafell va decaure i va permetre dos gols més dels vallesans. El Calafell mereixia un millor resultat, tot i que un 0-4 és una derrota honrosa davant l'adversari més temut del grup.

C.P. Calafell - 4
Andorra H.C. - 6

Resultat enganyós en un partit on el Calafell va fer mèrits per a aconseguir, almenys, l'empat. L'equip andorrà va estar, en tot moment, per davant en el marcador. El 0-2 no va inquietar els calafellencs que, poc a poc, amb paciència i ofici, van anar remuntant el marcador fins a igualar-lo a tres gols, mitjançant una jugada individual de Ramon Ferré, a manca de set minuts pel final.

En els darrers cinc minuts, però, l'arbitratge no va ser del tot bo pels verd-i-blancs. El Calafell va protestar nombroses decisions arbitrals que havien cosit a faltes l'equip. L'Andorra es va avançar, novament, en el marcador (3-4). I va caure la desena falta del Calafell que posava el resultat en un 3-5 insalvable, a manca de dos minuts. Però, després d'un temps mort, Xavi Esplugues va xutar, des de mig camp, de manera inapel·lable, posant de nou el Calafell dins el partit. L'Andorra va marcar el gol definitiu, aprofitant que el Calafell estava bolcat en atac buscant l'empat, a manca de segons pel final.

Alcobacense (Portugal) - 7

Tampoc va començar bé el partit davant els portuguesos que tancava la fase de grups. Amb un Calafell ja eliminat i sense la tensió necessària, l'Alcobacense s'avançava en el marcador. El Calafell tornava jugar tot el partit per darrera del marcador i patint les decisions criticades de l'àrbitre portuguès. Els pals van fer impossible posar-se per davant en el marcador, novament.

En els instants finals, el Calafell va disposar d'una falta directa i un penal per a posar-se per davant en el marcador. Però, els portuguesos sí que van aprofitar els forats que deixava un Calafell llençat a l'atac, intentant escurçar l'avantatge.

Mal torneig, doncs, dels calafellencs. Esperant aprendre de les errades i recuperant la forma física perduda, a l'estiu, després de l'aturada de dos mesos, els calafellencs segueixen la seva preparació per disputar la màxima categoria de la LCV enguany.