dilluns, 23 de març del 2015

Jornada 20



Arriba una jornada important per a la LCV B, ja que aquesta setmana s'enfronten els dos equips capdavanters. El líder imbatut, el C.P. Calafell, visita la pista del segon classificat, el C.P. Manlleu. Una victòria verd-i-blanca suposaria un pas important per a aconseguir l'ascens directe, ja que donaria nou punts d'avantatge en la classificació i, gairebé, sentenciaria la primera posició de la LCV B. En canvi, una victòria local donaria moltes possibilitats a un Manlleu al que ja no li restarien gaires partits complicats per a jugar i podria mantenir la segona posició, fàcilment.

Però, abans, el Sant Celoni B visitarà la complicada pista del Barcino A. El dijous, el Barcino B es juga moltes de les possibilitats d'ascens a la pista del G.E.i E.G. que, segurament, sortirà amb l'equip de gala per a rebre el tercer classificat de la categoria i apropar-se a només tres punts.

La Salle-Premià visitarà Les Llars Mundet per a enfrontar-se a l'Esplugues, en un partit de clar color visitant. El Valldoreix visitarà la pista del cuer, el C.H. Ripollet B, en un desplaçament còmode i proper. Finalment, La Garriga jugarà davant el Malgrat B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada