dissabte, 14 de març del 2015

Victòria agònica a Sant Celoni

C.P. Sant Celoni B - 5
C.P. Calafell - 6

Els veterans del C.P. Calafell van patir de valent per a arrencar els tres punts de la pista del C.P. Sant Celoni B. L'equip local es va plantar bé en defensa i va aprofitar el mal partit calafellenc per a intentar treure quelcom positiu de la visita del líder, fins al punt de posar en perill la imbatibilitat que encara manté el conjunt verd-i-blanc a la LCV. Un gol de Frederic Sevé, a manca de tres minuts, va decidir el partit.

El partit començava amb un cinc inicial en pista, per part visitant, gens habitual. Josep Maria Hernàndez era qui ocupava la porteria, Eugeni Collado i Ramon Ferré, en la línia defensiva i Javi Martínez i Miguel Ángel Perín, a l'atacant.

El Calafell imposava el seu domini, sense materialitzar les ocasions de gol. L'equip local es defensava en zona, però amb un quadre bastant obert i que permetia les combinacions en atac dels verd-i-blancs. Fins a tres passades va fer Ramon Ferré al segon pal, on sempre esperava un home del seu equip per a rematar.

Però, el Calafell només va poder anotar un gol, de penal, en els primers dotze minuts de joc. Va ser Javi Martínez "Romario", l'encarregat de materialitzar la pena màxima que ell mateix s'havia encarregat de provocar.

Va ser a partir del minut quinze, amb un temps mort del Calafell, on hi van haver quatre canvis de cop, quan el partit es va enrarir. Tot i un segon gol ràpid, de Javi Luna, en un contracop, el Sant Celoni es va anar imposant en el joc i va crear molts dubtes a la defensa visitant.

Tres gols consecutius de l'equip local, amb errades defensives i alguna del porter calafellenc, els locals van posar-se per davant en el marcador (3-2). Amb aquest sorprenent marcador, va finalitzar la primera part.

En el segon temps, novament amb l'equip titular en pista, el Calafell va canviar la defensa a individual. Això va crear algun desajust al principi que va suposar el quart gol del Sant Celoni, però va permetre guanyar en intensitat i afavorir la remuntada.

El Sant Celoni va aprofitar una badada defensiva per a marcar el 4-2 que li donava un còmode avantatge en el marcador. No era la nit del Calafell. Però, en aquesta situació, l'equip va treure les forces d'on no n'hi havia i va aconseguir una remuntada brillant.

Eugeni Collado, en una magnífica jugada individual, arrossegant la bola a l'escaire, feia el 4-3 que tornava a posar el Calafell en el partit. Els jugadors visitants es van créixer amb el gol i van llençar-se a pel partit.

Javi Martínez marcava l'empat a quatre, en el minut 10 de la segona part. "Romario" feia el seu segon gol en una jugada individual, culminada amb un xut típic del davanter.

El mateix Javi Martínez culminava la remuntada amb un penal que ell mateix havia provocat. Tot i fallar el xut inicial, el davanter calafellenc va agafar el rebuig i va materialitzar en gol amb una brillantor digna d'un crack, aixecant la bola davant el porter i rematant a mitja alçada.

El Calafell havia fet el més difícil, remuntar! Però, el Sant Celoni no volia donar el seu braç a tòrcer i volia trencar la imbatibilitat del líder. En una magnífica jugada de combinació, al contracop, va aconseguir el gol de l'empat a cinc, a manca de cinc minuts.

Semblava que el resultat seria definitiu, però Frederic Sevé va marcar un gol salvador, a manca de tres minuts, que va donar els tres punts a l'equip visitant. De fort xut des de mitja pista, Frederic Sevé va aconseguir que el Calafell s'emportés més que tres punts d'una pista difícil.

Després del partit, els dos equips contents, van gaudir d'un magnífic sopar. El Sant Celoni va plantar cara a un rival que no va tenir la nit, però que va demostrar la seva competitivitat fins l'últim instant.