dimecres, 17 de desembre del 2014

"Show" Romario i tres punts d'or

C.P. Calafell - 9
U.E. La Garriga - 7

Festival del C.P. Calafell, en una primera part de traca i mocador (7-1), que s'ha complicat en el segon temps. L'equip visitant ha passat del 8-2 al 8-4, amb dos penals. Això ha fet entrar els dubtes al conjunt local que veia com els garriguencs es posaven 8-7. A manca de tres minuts, el gol definitiu del Calafell (9-7) donava la tranquilitat. Partit disputat entre els dos equips, on La Garriga ha plantat cara en el segon temps i els locals havien escombrat en el primer. Victòria dedicada al company Javi Luna (que ha estat pare per segon cop) i al Ferran Rodríguez (a qui desitgem una ràpida recuperació).

El partit ha començat amb un ritme alt del conjunt local, ben posicionat en defensa i sortint de manera letal al contracop. Javi Martínez "Romario" ha marcat un hat trick en set minuts. Els tres gols han entrat per l'escaire, de manera imparable pel porter visitant, després de deixar-lo sentat al terra amb fintes i driblings màgics.

Els garriguencs han fet un gol en una jugada ben rematada per un davanter visitant. Dos gols més de Frederic Sevé, amb arrossegades per l'escaire des de la frontal de l'àrea, posaven el 5-1.

I, abans d'acabar el primer temps, dos contracops més, culminats per Epi, de manera brillant, posaven el 7-1 en el marcador que feia justícia al joc desplegat pels dos equips, en el primer temps. Cal destacar la bona actuació del porter local, David Tutusaus, que ha desquiciat els davanters blanc-i-blaus.

El segon temps, començava amb un gol per l'escaire dels garriguencs, imparable. Però, novament, la màgia de Javi Martínez "Romario" posava el 8-2 en el marcador. En una magnífica internada dins l'àrea, des de la banda, aixecant la bola davant el porter i picant-la lluny del seu abast, el crack local marcava un gol antològic.

Però, els garriguencs han canviat el sistema defensiu i han sortit a pressionar el conjunt local. S'han trobat amb dos penals consecutius que han transformat, posant el 8-4 en el marcador. Això ha fet entrar els dubtes al conjunt local que ha hagut de demanar temps mort.

L'aturada no ha servit de massa, ja que els garriguencs aprofitaven els errors en les passades i les pèrdues de pilota a mitja pista per a fer ràpids contracops que han transformat en dues ocasions.

La Garriga ha marcat el 8-7 en una jugada afortunada dins l'àrea per sota les cames del porter local que, fins aquell moment, havia estat incommensurable. David Tutusaus ha fet un partit brillant, seguint la línia d'aquesta temporada.

Però, el gol que ha aturat la remuntada local i ha donat tranquil·litat als calafellencs, s'ha iniciat en un ràpid contracop de Ramon Ferré que ha agafat la bola a la frontal de l'àrea pròpia i ha sortit amb potència al contracop, culminant de fort xut creuat i marcant el 9 a 7 definitiu. Els darrers tres minuts han estat de control local i de contenció de la bola. Tres punts vitals per seguir en els llocs capdavanters, davant un dels equips complicats de la competició, i que permeten seguir imbatuts en els primers set partits de la lliga.

Finalment, per tancar la nit, sopar en bona companyia amb els companys de La Garriga que han donat guerra a la pista i han gaudit a la taula. Fins la tornada, cracks!