dijous, 4 de desembre del 2014

Jornada 8



La jornada 8 de la categoria B del campionat de veterans comença amb la visita de l'Esplugues a la pista del Manlleu, en un partit plàcid, a priori, pel conjunt local. El Manlleu es vol refer de la derrota soferta en la passada jornada a Calafell i vèncer còmodament a un Esplugues irregular, fins ara.

El dimarts, el líder visita una de les pistes més complicades de la LCV "B", la del Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès. El conjunt local es creix en aquests tipus de partits, on vol demostrar la seva qualitat i experiència. La visita del Calafell és una bona ocasió per a fer-ho i, de ben segur, posaran les coses difícils als visitants que segueixen invictes.

La Garriga rep el cuer en un partit fàcil pels locals. El Barcino A visita una pista complicada de sumar punts, com és la de La Salle-Premià. El G.E.i E.G. vol seguir sumant de tres en tres davant el Malgrat B que ve de donar la sorpresa a la pista de La Garriga, on va aconseguir un empat destacable. I, finalment, el Barcino B es vol refer de la derrota soferta a domicili davant els gironins, vencent a Les Franqueses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada