dissabte, 23 de febrer del 2013

Resultats de la jornada 12

Jornada 12 - 24 de febrer

dilluns 18
6   CF Cuatro Vientos - CP Vilafranca   2
dimarts 19
2   CH Palafrugell - Cerdanyola CH   3
dimecres 20
1   Girona CH - CE Noia Freixene  5
2   UE Horta - Mollet HC   8
divendres 22
3   HC MontbuiFC Barcelona   7
6   CP Sant Celoni A Lab. Feltor CP Congrés   3
Descansa: Vallès Calafell CP


Aquesta jornada començava amb la còmoda victòria del CF Cuatro Vientos davant el CP Vilafranca. Els de l'Alt Penedès es desplaçaven a Blanes per donar la sorpresa, però no han pogut aconseguir-ho. L'equip local ha demostrat el seu potencial i els ha derrotat per 6-2. El CF Cuatro Vientos aconsegueix mantenir la segona posició del campionat, després d'un inici molt irregular de competició. No obstant, en les darreres jornades està demostrant que és un dels favorits per estar present a la Final Four.

Important victòria a domicili del Cerdanyola CH, a Palafrugell, per un ajustat 2-3. El Cerdanyola, amb molt d'ofici, va controlar el partit i sempre va anar pel davant en el marcador. Amb aquesta victòria el Cerdanyola passa al davant del Palafrugell, que es veu implicat en les posicions per la lluita pel descens.

Els dos partits que s'havien de disputar el dimecres es van ajornar, suposem que l'efecte Champions devia influir en l'ajornament. El Mollet HC va visitar la pista de l'UE Horta el 27 de març i va vèncer per 2-8. El resultat demostra la superioritat dels vallesans que, poc a poc, surten dels llocs de perill de la classificació i s'apropen als de privilegi.

El divendres s'han jugat els partits entre el Montbui i el Barça, amb victòria visitant per 3-7, i entre el Sant Celoni i el Congrés, amb victòria local per 6-3. Aquests enfrontaments entre equips de la zona alta de la classificació, deixen les coses molt apretades per a entrar a la Final Four.

El  partit entre el Girona CH i el CE Noia es va disputar el 30 de maig, amb victòria visitant per un clar 1-5. Sorprenentment, els dos equips no han disputat el seu partit de la primera volta. Però, en canvi, els gironins han volgut jugar el partit en el seu camp!

Lliga B

dilluns 18
7   CT Barcino - HC Esplugues   3
2   CE La Salle Bonanova - CH Valldoreix   8
6   CP Malgrat - CH Ripollet A   5
divendres 22
11   CP Vilanova - Sant Celoni B Lab. Feltor   2
1   CH Ripollet B - G.E.i E.G.   1
2   CP Cubelles - UE La Garriga   2

A la lliga B, el CT Barcino segueix molt fort i va demostrar-ho vencent a l'HC Esplugues. Va marcar set gols a l'equip que té més ben coberta la porteria. El CT Barcino veia reduit el seu avantatge de 3-0 a 3-3, en el descans. A la represa, quatre gols de l'equip local li donarien una victòria treballada. D'aquesta manera, els barcelonins segueixen en les posicions de privilegi i estan millorant la temporada anterior, on també van fer un excel·lent paper.

El CH Valldoreix es va recuperar de la darrera ensopegada, guanyant àmpliament a la pista de La Salle Bonanova per 2-8. D'aquesta manera es demostrava la superioritat dels de Sant Cugat i la millor qualitat tècnica del conjunt vallesà.

D'altra banda, el CP Malgrat continúa imparable en la seva lluita per l'ascens. Aquest cop va derrotar un rival directe, com és el CH Ripollet A. El resultat ajustat de 6-5 demostra el potencial dels dos equips i que hi haurà lluita fins el final.

La resta de partits s'han disputat en divendres i destaca l'àmplia victòria del CP Vilanova, davant el Sant Celoni B, a Les Casernes, i l'empat a un gol entre el Ripollet B i el GEiEG. Els vilanovins s'han recuperat de l'ensopegada a La Garriga i han golejat a un equip de la part baixa de la taula. El GEiEG no ha pogut superar el Ripollet B, en un partit on sortia com a favorit.

Finalment, el partit entre el CP Cubelles i l'UE La Garriga s'ha suspès per la ¿neu? Ningú ha vist ni una volva, encara, ni a La Garriga, ni a Cubelles. Però els garriguencs han estat més previsors que el propi NeuCat i han preferit ajornar el desplaçament al Garraf, per si de cas. El partit es va jugar el passat 22 de març, amb empat a dos gols. Aquí teniu la no-crònica del conjunt cubellenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada