dissabte, 9 de febrer del 2013

La base segueix creixent

Infantil A del C. P. Calafell de la temporada 1978/79

En la temporada 1978/79, el club disposava d'equips en les categories de Juvenil, Infantil i Aleví. En les dues primeres, hi havia fins a dos equips, l'A i el B. Això és una mostra del creixement que tenia la base i l'afició per l'hoquei a la nostra població.

El Juvenil A l'entrenava Joan Rovira Palau i era format per Joan Carles Suau (porter), Josep Pallarès, Marcel·lí Tutusaus, Josep Olivella, Jaume Ràfols, Josep Maria Vellvé i Josep Ricart. Va quedar subcampió provincial, disputant 14 partits, amb 9 victòries, dos empats i 3 derrotes. Van marcar 96 gols i en van encaixar 48. A la Copa Excel·lentíssima Diputació Provincial, enquadrat en el grup més fort, on hi havia el campió provincial, el C. N. Reus "Ploms", va quedar en segon lloc, privant-lo de disputar la final. Van jugar sis partits, amb 3 victòries, un empat i dues derrotes. Van marcar 46 gols i en van rebre 18.

L'equip Juvenil B va participar en el campionat provincial. Va ser entrenat per Joan Montejo i Pedro. La plantilla la formaven Jordi Rovira (porter), Rafel Sánchez-Broncano, "Salvi" Raventós, Albert Almirall, Ramon Collado, Joan Vidal i Josep Maria Guinovart.

L'infantil A era entrenat per Ramon Ferré Menéndez. La plantilla estava formada per Joan Papiol (porter), Josep Montejo, Jordi Sicart, Juan Manuel Espinosa, Jaume Ortoll, Xavi Montserrat, Rafel Weiler, Anacleto Ávila, Jaume Gener (porter), Matías Perín, Jordi Raventós i Jordi Alari. Va quedar en tercer lloc en el campionat provincial, disputant 18 partits, amb 14 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Va marcar 159 gols i en va rebre 48. Va ser campió de la V Copa Excel·lentíssima Diputació Provincial de Tarragona, per tercer any consecutiu, disputant 6 partit (5 victòries i un empat), fent 51 gols i encaixant-ne 12. A la final, disputada a Cambrils, es van enfrontar al Reus Deportiu, subcampió d'Espanya, guanyant per 7-3, demostrant estar a l'alçada del millor equip del país.

L'infantil B, o de promoció, estava format per Pepín Ruedas (porter), Carles Rovira, Isaac Espiña, Llorenç Olià, Josep Jané, Valentí Hugué, Joan Plana, Miguel León, Joan Papiol i Josep Mañé. L'entrenador era en Ramon Gibert "Serenet". Aquest equip va ser creat donada la gran quantitat de nens d'aquesta edat per preparar-los de cara a properes temporades.




En aquesta fotografia podem veure un combinat infantil format per Anacleto Ávila, Josep Montejo, Jordi Alari (a dalt), Jaume Solé (vestit de porter), Xavi Montserrat i Pepín Ruedas (porter, a sota). El patrocinador era Embotits Ortoll.

Equip aleví del C. P. Calafell, cedida per José Luís De la Cruz

L'equip aleví era entrenat per Ramon Solé Rubió. La plantilla la formaven Enric Fontanillas (porter), Jaume Solé (porter), Emilio Martín, Isaac Espiña, Òscar de la Cruz, Ramon Jornet, Josep Portillo, Pere Solé, Jaume Juncosa, Joan Tutusaus, Joan Papiol, Jordi Hill i Juan Camps. En el campionat provincial van disputar 10 partits, amb dues victòries, un empat i set derrotes. Van marcar setze gols i en van encaixar noranta-dos. La classificació final va ser en cinquè lloc del seu grup.

En aquesta fotografia apareixen Isaac Espiña, Emilio Martín, Ramon Jornet, Òscar de la Cruz (a dalt), Josep Portillo, Enric Fontanillas (porter), Jaume Solé (porter) i Pere Solé (a sota).


En la V Copa Excel·lentíssima Diputació Provincial de Tarragona, van disputar 6 partits, guanyant-ne 4 i perdent-ne 2, marcant 37 gols i rebent els mateixos. Es van classificar en segon lloc del seu grup.

En la fotografia hi veiem l'entrenador Ramon Solé, Isaac Espiña, Ramon Jornet, Josep Portillo, Emilio Martín (a dalt), Pere Solé, Joan Tutusaus, Òscar de la Cruz i el porter Jaume Solé (a sota).

Equip aleví del C. P. Calafell, cedida per José Luís De la Cruz

En aquesta fotografia veiem l'equip aleví, a la pista de la Riera de Gaià, format per Joan Tutusaus, Isaac Espiña, Ramon Jornet, Jordi Hill (a dalt), Enric Fontanillas (porter), Emilio Martín, Jaume Solé (porter) i Òscar de la Cruz (a sota).

Un partit a la Riera de Gaià de l'equip aleví del C. P. Calafell, cedida per José Luís De la Cruz

Òscar de la Cruz, jugador de l'equip aleví

Pere Solé, jugador de l'equip aleví
Públic en els partits de la base, dissabtes a la tarda
Públic en els partits del primer equip, els diumenges

L'afició mai va deixar l'equip. Podem veure com, en els partits del dissabte, a la tarda-vespre, els més grans anaven a veure jugar els més menuts. I, els diumenges, era el jovent qui anava a animar el primer equip.

A la foto dels dissabtes, hi podem veure el president, Josep Hugué Pàmies, en Josep Sicart, Joan Ortoll, Joan Grífols, de Cal Santa, i Josep Mañé, de Cal Tallaret, a la graderia del pavelló.

La foto de sota, corresponent als diumenges al migdia, hi veiem, a la dreta, el president, Josep Hugué, en Jaume Gener, al costat, i altres aficionats joves que omplien la graderia del pavelló.


La Junta Directiva, en col·laboració amb Jaume Gener (propietari del Restaurant La Parrilla, de Segur), va organitzar un sopar amb tots els jugadors de l'equip infantil, per la seva bona temporada. Va ser una jornada important per a fer pinya i fomentar la cultura de club, ja des dels més petits.

Al fons, directius i entrenador. En primer terme, els porters Joan Papiol i Jaume Gener
Josep Maria Romeu, Jaume Gener i Màrius Jofré
El president, Josep Hugué i Pàmies
Jaume Gener i Joan Pons, de Cal Tomàs
Rafel Weiler i Carles Gener
Jordi Raventós i Jordi Sicart
Anacleto Ávila ensenyant una costella de xai
Juan Manuel Espinosa i Josep Montejo
Jaume Ortoll i Xavi Montserrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada