dissabte, 2 de febrer del 2013

Resultats de la jornada 10

Jornada 10 - 3 de febrer

dilluns 28
5   Vallès Calafell CP Cerdanyola CH   6
3   CF Cuatro Vientos - CE Noia Freixenet   2
dimarts 29
2   CH Palafrugell - CP Congrés   6
dimecres 30
0   Girona CH - Mollet HC   0 (*)
4   UE Horta - HC Montbui   7
divendres 1
3   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - FC Barcelona   10
Descansa: CP Vilafranca


El Vallès Calafell CP va patir una nova derrota contra un dels equips que estaven en les posicions baixes de la classificació. El partit va ser molt disputat i va tenir emoció fins el final, qualsevol equip podia guanyar. Però ho va fer el Cerdanyola per un ajustat 5-6. Els vallesans reconeixien, però, que l'àrbitre no havia donat un gol que havia entrat i dedicaven l'adjectiu de galàctics als jugadors del Calafell, en una magnífica crònica. Fair Play i bon ambient entre els dos equips.

En l'altre partit disputat el passat dilluns, el CF Cuatro Vientos superava el CE Noia Freixenet per un ajustadíssim 3-2. El conjunt de Blanes canvia les posicions amb el Noia i l'avança en la classificació. S'han ajornat tres partits, encara sense data per jugar. I, finalment, el Barça s'ha imposat al CP Sant Celoni A per un contundent 3-10 que el reforça en el liderat.

El partit entre l'UE Horta i l'HC Montbui es va disputar el passat 6 de febrer, amb una setmana de retard sobre el calendari previst inicialment. La victòria va ser pels visitants que es consoliden en les posicions de privilegi, mentre mantenen en posicions de descens el conjunt barceloní.

El divendres 8 de març es va disputar el partit entre el Palafrugell i el Congrés. Els barcelonins van ser superiors i van guanyar per 2-6. El partit entre el Girona CH i el Mollet HC es va disputar el 15 de maig del 2013, amb victòria visitant per 2-4, després d'un partit ensopit i gris. El Mollet HC va protestar l'acta abans de començar el partit per alineació indeguda del porter gironí i la Federació ha sancionat amb un punt al Girona CH.

Lliga B

dilluns 28
3   CT Barcino - UE La Garriga   2
2   CE La Salle Bonanova - CP Malgrat   14
divendres 1
5   CP Vilanova - CH Valldoreix   3
4   CH Ripollet B - Sant Celoni B Lab. Feltor   3
2   CP Cubelles - CH Ripollet A   1
Descansen: G.E.i E.G. i HC Esplugues

A la lliga B, el CT Barcino superava l'UE La Garriga per un ajustat 3-2. L'equip barceloní va superar en experiència i ofici el jove conjunt de La Garriga que, enguany, sembla estar un xic més reforçat. El CP Malgrat golejava a la pista sempre difícil de La Salle Bonanova, demostrant el seu potencial ofensiu. El CH Ripollet B va fer valer el factor pista davant el CP Sant Celoni B en un duel per les darreres posicions del campionat.

En el partit més destacat de la jornada, el Vilanova s'imposava al Valldoreix per un 5-3 que demostra el potencial vilanoví aquest any. Les Casernes van ser un pavelló inexpugnable pels de casa i els de Sant Cugat no van demostrar l'encert d'altres temporades. Bon resultat pels de Vilanova i que els torna a posar dins la lluita per les places d'ascens.

El partit que havien de disputar el CP Cubelles i el CH Ripollet A es va jugar el passat 12 de març, amb victòria local per un ajustat 2-1. La defensa i els porters del Cubelles van estar molt bé i el Ripollet no va saber com trencar la zona dels cubellencs. L'encert de Sergi Bellés va donar el triomf al CP Cubelles en un partit per la lluita per l'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada