diumenge, 29 de juliol del 2012

Un torneig ple de premis


Tots i cadascun dels participants en el Torneig de la Festa Major 2012 es van emportar un premi. Aquí teniu la foto de grup amb tots els participants que es van quedar a l'entrega de premis. Però també el públic va tenir recompenses per haver passat una jornada inoblidable amb nosaltres.


Un dels nostres patrocinadors, LaAgencia Aliaga, va repartir bosses per tots els jugadors dels equips, amb publicitat i regals de la marca Generali Assegurances.


També hi van haver els trofeigs i medalles cedides per l'Excel·lentíssim Ajuntament de Calafell i la Regidoria d'Esports. Els equips d'hoquei base, els prebenjamins, les patinadores de la secció de Patinatge del CP Calafell, els jugadors de cada un dels equips,... tots amb el seu record del torneig!


Però també, en aquesta edició, es van sortejar regals per jugadors i públic durant els partits de la tarda. Pels jugadors hi va haver "Show Picnic", sortejant material esportiu d'hoquei, bàsicament, cedit per Esports Picnic. Es van regalar bosses, guants, fundes d'estic, pilotes, mitgetes i, fins i tot, un estic de la marca Reno Gold. Els afortunats van ser jugadors que marcaven gols, porters que aturaven faltes directes o penals i els àrbitres. El millor de tot és que els premis es llençaven a la pista per que ho recollissin els jugadors afortunats.


El públic també va tenir el seu propi "Show públic" particular. Entre el públic es van sortejar ampolles de vi, fitxes pels inflables de la platja i menús per dues persones en diversos restaurants del municipi, com per exemple El Restaurant 75, el Satisfactory, Ca l'Emma o Can Pilis. El públic havia de superar diverses proves com portar begudes al crono, fer-se petons davant la càmara, portar samarretes de color blanc o altres.


En Xavi Massana va tenir el premi gros de la nit. Resulta que el bo d'en Massana se li va trencar l'estic nou que estrenava en el seu partit de lliga a Calafell d'aquesta temporada. També va lesionar-se en el primer partit del torneig i no volíem que marxés de Calafell amb tants mals records. Així que li vam regalar l'estic!


Finalment, volem agraïr a tots els patrocinadors i col·laboradors del torneig. Sense ells aquesta edició no hauria estat tant especial com va ser. L'any que ve intentarem superar-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada