dilluns, 16 de juliol del 2012

El Grup Verd

En aquesta edició del Torneig de la Festa Major 2012, com a novetat, es va disputar la fase de grups pel matí. Els equips es distribuïen en els grups verd (CP Alcalà, CP Cubelles i CP Calafell) i el grup vermell (HC Montbui, Cerdanyola CH i Calafell All Star).

El grup verd va resultar ser el més renyit dels dos, amb un empat entre el CP Cubelles i el CP Alcalà (4-4), una victòria ajustada del CP Calafell sobre els madrilenys (5-4) i la victòria dels cubellencs sobre els calafellencs (4-1).

Per un sol punt, el CP Cubelles va passar a la final, quedant segon de grup el CP Calafell i en darrer lloc el CP Alcalà (de Madrid). Tot i la darrera posició, els madrilenys van demostrar tenir un molt bon nivell i van posar les coses molt difícils als dos equips catalans.

El partit entre el CP Cubelles i el CP Alcalà va ser el partit inaugural del Torneig de la Festa Major 2012. Va començar poc més tard de les 10:00h del matí. Els cubellencs es van avançar en el marcador, però els madrilenys van sorprendre el CP Cubelles i van remuntar, 2-1. A partir d'allí, un partit molt equilibrat, que va acabar en empat a quatre gols, just pels dos equips.

El segon partit d'aquest grup va ser el disputat entre el CP Calafell i el CP Alcalà, molt igualat també. Els madrilenys van sorprendre els calafellencs i es van avançar en el marcador. Però, el Vallès Calafell CP, amb paciència, va aconseguir empatar a tres gols. Després es va posar pel davant 4-3, amb un gol de Ramon Ferré de xut creuat a l'escaire, i va decidir contenir la bola. L'Alcalà, però, va poder igualar el marcador a quatre, semblava que l'empat seria també el resultat final. Però, el Vallès Calafell va poder desfer l'empat a dos minuts per acabar, en una falta directa culminada per Javi Luna.

En el darrer partit del grup, els cubellencs i el Vallès Calafell CP es disputaven la classificació per la final, l'empat valia als calafellencs. Però, l'equip del Garraf va sorprendre el conjunt del Calafell amb un bon joc i va assolir un avantatge que seria irremuntable, degut a la bona actuació dels porters del CP Cubelles. Al descans, un 3-1 pel Cubelles. En la segona part, un gol més de Borja Ferrer, jugador de l'OK lliga que reforçava el CP Cubelles i que va jugar, gairebé, tot el partit, va tancar el marcador definitiu.