diumenge, 15 de juliol del 2012

La Major Festa-ssa!


El Torneig de la Festa Major 2012 es va disputar, ahir, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Sense cap mena de dubte, va ser una autèntica festassa de l'hoquei, la Major Festa-ssa! Al final del mateix els equips que hi havien participat es van fer la fotografia de grup, juntament amb els nens de l'escola i el pre-benjamí, les patinadores de la secció de Patinatge Artístic i els àrbitres que van xiular en el torneig.


L'HC Montbui s'ha proclamat campió d'aquesta edició del Torneig de veterans de la Festa Major 2012, derrotant a la final al CP Cubelles per 3-8. El campió de la lliga B de veterans d'enguany, també s'ha adjudicat el Torneig de Festa Major 2012 de Calafell. El Cerdanyola HC, el Vallès Calafell CP, el C.P. Alcalà (Madrid) i el Calafell All Star han completat, per aquest ordre, la classificació.


Els veterans del Club Patí Calafell han organitzat, un cop més, el Torneig de Festa Major. En aquesta edició hi han hagut moltes novetats i sorpreses per tots els assistents, pels equips i pels àrbitres. S'ho han currat molt i han fet que el torneig hagi crescut moltíssim respecte la passada edició.


També cal destacar molt la presència de públic a les graderies del Pavelló Joan Ortoll de Calafell durant tota la jornada. Alguns d'ells venien, fins i tot, amb la càmara apunt per no perdre's res de l'esdeveniment i dels jugadors del Calafell All Star, que han estat una de les atraccions de la jornada.


Al final, hi ha hagut premis per tothom! Els jugadors de tots els equips han tingut obsequi del nostre patrocinador i els trofeigs també han estat gentilesa de la Regidoria d'Esports i de l'Ajuntament de Calafell que, molt amablement, ens han ajudat a fer possible una nova edició millorada del Torneig de veterans de la Festa Major.


El campió i la resta d'equips s'han endut un trofeig, però l'altre patrocinador del Torneig, Esports Picnic, amb més de 50 anys en el món de l'hoquei, ha sortejat material esportiu entre els jugadors i el públic. També s'han regalat sopars, samarretes, bosses i material divers, gràcies als nostres col·laboradors. Gràcies a tots per fer un torneig cada cop més gran!




7 comentaris:

  1. Molt bon torneig, Felicitats.

    ResponElimina
  2. Gran Torneig, gran organitacio, grans equips i gran ambient de Festa Major !!!!

    DAVID C.P. Cubelles

    ResponElimina
  3. Ramon i companyia un torneig d´allo mes ven currat felicitats a tots molt bona organitçacio i sobretot molt bon ambient. Josep Mir ( Aranya Negra )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep! Esperem millorar una mica més l'any vinent. Bon estiu!

      Elimina
  4. Felicitats¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Doncs sembla ser que el torneig va ser un exit com no podia ser d'un altre manera.

    Una abraçada

    Carles Llambrich C.P.VILANOVA

    ResponElimina