dilluns, 16 de gener del 2012

El Cubelles, el rival d'avui!


Aquesta imatge correspon a un partit amistós jugat amb el CP Cubelles fa poc més d'un any. La veritat és que ens vam cansar de jugar amistosos amb ells. En vam disputar uns 5 o 6 entre tot plegat. Això demostra, però, el bon rotllo que hi ha entre els dos equips.


Un dels amistosos disputat va ser el darrer Torneig de Festa major, on el Calafell A va imposar-se al Cubelles per 7-3. Els vam enxampar amb el dinar al coll i mig adormits. En el següent partit, però, els cubellencs van plantar cara al finalista del torneig, el Montbui.


En el darrer amistós, a Cubelles, pel I Torneig de Nadal, el Vallès Calafell va imposar-se també per 2-3. Aquest cop, el resultat va ser més ajustat. Aquell partit es pot dir que va ser la final del torneig organitzat pels locals, una excel·lent jornada d'hoquei.


El CP Cubelles i el Vallès Calafell CP són equips debutants en aquesta categoria i estan empatats a punts a la classificació. Tots dos, cansats de jugar amistosos, vam apuntar-nos a la lliga de veterans i provar sort. No obstant, conscients de les nostres limitacions, tenim un altre al·licient aquesta nit...


Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada