dissabte, 14 de gener del 2012

Classificació actualitzada.

Ja s'han disputat tots els partits de la novena jornada de la lliga B de veterans, excepte l'ajornat entre La Garriga i el HC Sarrià. Sembla que el Sarrià ho tindrà difícil per completar els partits que té ajornats i desconeixem si s'ha retirat de la competició, almenys de forma oficial.

No obstant, en aquesta jornada hem pogut veure resultats sorprenents, com la derrota del Vilanova B davant del Vilanova A per 4-2. Sembla que va ser un partit molt dur, amb cinc targetes blaves i una vermella, que, a manca d'onze minuts, va acabar-se per què les llums es van apagar. Això deixa el Vilanova B en segona posició, empatat amb el CH Valldoreix i, això sí, tots dos equips amb un partit menys.

Al capdavant, el HC Montbui que, després de guanyar per 0-1 a la pista de l'Esplugues, on els porters van jugar un paper molt important en el resultat final, es col·loca líder de la classificació de la lliga B de veterans, després de nou jornades.

El Vallès Calafell i el Cubelles els segueixen, empatats a punts. El dilluns veurem si es manté aquest empat, però comencen a veure com els tres primers s'escapen.

El Barcino manté el sisè lloc, després de la victòria davant del Vallès Calafell CP. El Vilanova A, doncs, després del partit amb el seu equip B escala fins el setè lloc, empatat a punts amb l'Esplugues que va plantar cara al Montbui.

Així, doncs, continua la lliga amb molta igualtat i sorpreses que fan que la classificació canviï cada setmana de posicions. I és que aquesta lliga, a banda dels partits ajornats, dels partits impugnats i dels guanyats amb irregularitats, sembla que està ben boja!