dimarts, 23 de novembre del 2021

El Calafell trenca la "Roca"


C.P. Calafell - 5

G.E. i E.G. - 3


El Calafell va patir de valent per guanyar al conjunt gironí. En el primer temps, domini local, però el porter ho aturava tot. No sabem si es dèia Roca o només ho posava a la samarreta (no a l'acta del partit). Però, va ser un autèntic mur de roca, impenetrable. El G.E.iE.G. tancat en quadre dins la seva àrea, evitava, un rere altre, els atacs verd-i-blancs. Poca feina a la porteria de Palau, resolta amb ofici. El Calafell, desesperat, no aconseguia perforar la porteria visitant. Fins i tot, Perín errava un penal, en un llençament al travesser i posterior rebot no aprofitat, de nou al pal.

Però, el segon temps arrencava bé pel Calafell. Javi Luna aconseguia marcar i semblava obrir la llauna. No obstant, els gironins aconseguien l'empat, immediatament, en una arrossegada llunyana, des de mitja pista, que Palau no va veure.

El segon gol local, un xut d'Epi i que rebota a l'espinillera de Ramon Ferré. L'àrbitre dóna el gol a Epi, tot i les protestes dels gironins, interpretant que la bola anava a porteria. Però, els visitants tornen a empatar, en un xut ras, des de mig camp. 2-2 en el marcador que inquietava al Calafell.

Xavi Solé feia el tercer de la nit, en una magnífica jugada. I els gironins empataven, de nou, amb una falta directa, per peus de Ferré, evitant un contracop en solitari d'un jugador gironí. 3-3 i només 6 minuts pel final.

El Calafell no es va posar nerviós i va anar pel partit, tot i la bona actuació del porter visitant. Luna fa una jugada per darrera la porteria i cedeix a Ramon Ferré que, gairebé sense angle, remata a porteria i fa passar la bola entre les cames del porter visitant, posant el 4-3 en el marcador.

Un Calafell que no volia veure, de nou, l'empat gironí, segueix apretant i aconsegueix el definitiu 5-3, amb gol de Javi Luna, d'arrossegada, dins l'àrea, a l'escaire. Partit liquidat, amb més patiment del previst. Però, 3 punts importants.



 

Després del partit, els jugadors verd-i-blancs van celebrar l'aniversari del Capi, Joan Totosaus, 53 anys, juntament amb el públic que va omplir la llotja del Joan Ortoll i que va animar molt a l'equip, fent trepidant i emocionant un partit de veterans, com fèia temps que no vèiem. Gràcies, per venir! I "Capi", que compleixis molts anys més i segueixis pagant el cava... Per molts anys, crack!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada