dissabte, 13 de novembre del 2021

El Calafell es deixa els 3 punts a Barcino

C.T. Barcino - 3

C.P. Calafell - 2

Partit a la "bombonera" del Club de Tennis Barcino, davant el favorit del grup, on el Calafell va fer un bon paper, tot i caure derrotat, en els minuts finals.

El Barcino arrencava marcant l'1 a 0, en un penal discutit pel Calafell, on la bola va tocar el peu de Ferré, dins l'àrea. El jugador visitant arrossegava el peu tapant forat de passada i la bola va impactar la bota. L'àrbitre va xiular penal i el Barcino ho aprofitava per encetar el marcador. Era el minut 12 del primer temps.

Però, el Calafell no va decaure i va aconseguir l'empat en una falta directa per blava a un jugador local que va tallar el contracop verd-i-blanc, fent caure a Javi Martínez a la frontal de l'àrea quan encarava la porteria. El mateix Martínez va marcar el gol de l'empat.

Just abans del descans, fruit d'una bona triangulació entre Epi i Javi Martínez, arribava l'1 a 2, amb el què s'arribava al descans. El Calafell havia fet el més difícil i dominava el partit. Molt ben posicionat en defensa i efectiu en atac, sabia com jugar en una pista de tant reduīdes dimensions. Tot i això, 2 a 7 en faltes, al descans, que van ser claus. El Barcino no va aprofitar una superioritat numèrica, per expulsió de Perín, en l'últim tram del primer temps.

Al segon temps, un xic de precipitació i ansietat van descompensar la defensa visitant. Excel.lent actuació de Josep Maria Palau a la porteria, evitant que l'equip local marqués en els molts xuts llunyans que va tenir i aturant un penal i una falta directa.

A manca de 10 minuts pel final, el Barcino empatava (2-2), després d'una badada defensiva que va deixar sol a un jugador local. Aquest, va creuar la bola al segon pal, fent inútil l'estirada de Palau.

El Calafell va aguantar tot el segon temps sense faltes. Però, la novena i la desena van ser molt discutibles i excessives per part arbitral. Això va permetre el Barcino marcar el definitiu 3-2, a manca de tres minuts pel final.

No obstant, bon partit verd-i-blanc, tot i que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips. El resultat més just hagués estat un empat. Però, bon sabor de boca, davant el conjunt més fort del grup i la pista més difícil.