dissabte, 18 de maig del 2019

Una victòria inesperada i valuosa

C.P. Calafell - 5
C.P. Congrés A - 4

Els veterans del Calafell van aconseguir remuntar un 2 a 4 advers i vèncer en un partit important per a aconseguir la permanència, davant un rival molt difícil i potent, el Congrés A. El conjunt verd-i-blanc, conscient que es jugava molt, va donar-ho tot i va aconseguir donar la volta a un partit que s'havia complicat moltíssim. Aquests 3 punts deixen a una sola victòria de la permanència a l'equip del Baix Penedès, salvant la promoció d'ascens.

En el minut nou de partit, el marcador era d'empat a un gol. Al descans, l'empat a dos gols demostrava la igulatat entre els dos equips. El Congrés havia marcat de penal i de falta directa.

En els primers vuit minuts del segon temps, el Congrés s'avançava 2 a 4 i semblava encaminar el partit. Però, el Calafell, a manca de dotze minuts, marcava el 3 a 4 que el feia entrar dins el partit, novament. Un gol, de penal, marcat per Javi Martínez, suposava l'empat i, finalment, a manca de dos minuts pel final, arribava el gol de la victòria.

Els golejadors verd-i-blancs van ser Javi Luna (3) i Javi Martínez (2). La victòria suposava evitar la darrera posició i el descens directe, matemàticament. Però, amb una nova victòria, el proper dilluns, davant el Sant Cugat, l'equip també salvaria disputar la promoció d'ascens amb un altre equip de la Lliga B. Queden tres match balls per a aconseguir-ho!