dissabte, 24 de març del 2018

Primera victòria fora de casa

Cerdanyola C.H. - 1
C.P. Calafell - 9

La visita a Cerdanyola, dijous passat, va suposar la primera victòria a domicili en aquest campionat i, també, la primera victòria davant aquest equip, en la seva pista. Després d'una mica de paciència i gràcies a la bona predisposició del vigilant del pavelló, el partit es va poder jugar en el pavelló de Can Xarau. Això va ser d'agraïr, ja que la nit era freda i amenaçava amb agafar un bon refredat.

El conjunt local es va avançar en el marcador, 1-0, en una rematada dins l'àrea, agafant despistada la defensa visitant, en el minut tres de partit. El Calafell tornava a començar el partit amb manca de concentració, sense aprendre la lliçó de la pista del Sant Cugat.

No obstant, el Calafell aconseguia remuntar el partit, aconseguint un avantatge de 3 a 1, al descans. Cal dir que el Cerdanyola va saber aturar al Calafell i no li va deixar tenir gaires ocasions de gol. El porter, Bel, també va tenir una bona actuació, en el primer temps. Però, l'autèntic MVP del partit va ser el porter visitant, Josep Maria Palau, que va completar una altra brillant actuació.

En el segon temps, el Calafell va aconseguir el quart gol, en els primers minuts. El conjunt local va disposar d'un penal per a escurçar distàncies. L'àrbitre va xiular abans que el porter visitant estigués preparat, i Bassols va marcar per l'escaire. No obstant, Josep Maria Palau, indignat amb l'actitut de l'àrbitre va protestar fins que el col·legiat va fer repetir el penal. En el segon llençament, Bassols errava el penal i el Cerdanyola va abaixar els braços, encaixant cinc gols més. El Calafell va dominar a plaer, en el segon temps, amb brillants jugades. Els gols van ser marcats per Javi Martínez (4), Javi Luna (3), Miguel Ángel perín i Epi.

L'entrenador del Cerdanyola C.H., Jordi Pi, va portar un banderí del Club Patí Calafell dels anys cinquanta, segurament brodat per la Maria Pilar Cugat. Bona anècdota d'un gran fan de l'hoquei patins que trobarem a faltar a la tornada. Bon viatge, Jordi!