dimarts, 13 de març del 2018

3 en 1

Ens posem al dia, després de tres partits, gairebé consecutius, de la LCV A. En una sola crònica, us explicarem els tres partits disputats (Noia, Canet i Congrés B) que han culminat en la consecució de tres punts més per part dels veterans del C.P. Calafell.

C.E. Noia Freixenet - 7
C.P. Calafell - 5

El primer dels tres partits va ser el què va enfrontar el Noia Freixenet i el Calafell, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El Noia volia venjar la golejada de la primera volta (11-3) i va sortir disposat a sumar els tres punts. No obstant, va ser el Calafell qui s'avançava 0-2 en el marcador, en els primers minuts. El Noia empatava i el Calafell aconseguia tornar-se a posar pel davant, 2 a 3, poc abans del descans.

En el segon temps, relleu a la porteria del Noia, amb entrada de Joan Papiol per Nono i un Jordi Carda inspirat ordenant el conjunt local. No obstant, el Calafell empatava a cinc gols, a manca de vuit minuts pel final, havent anat sempre per davant en el marcador. Va ser en aquell moment quan l'àrbitre va marcar la diferència a favor dels locals, en algunes jugades discutibles. El Noia s'avançava 6 a 5 i, a poc pel final, amb un Calafell bolcat a la porteria local buscant l'empat, aconseguia el setè gol i definitiu per a sentenciar el partit. Els gols visitants van ser de Javi Luna (2), Javi Martínez (2) i Epi.

C.P. Canet - 6
C.P. Calafell - 4

L'endemà, divendres, el Calafell visitava la pista del Canet, on el conjunt local va saber aprofitar l'escassa banqueta visitant i la major efectivitat de cara a porta. Res a dir, mal partit del Calafell que no passarà a la història, en una pista on mai havia jugat. Els gols verd-i-blancs van ser de Javi Luna (2), Joan Totosaus i Jordi Cañellas.

C.P. Congrés B - 3

Finalment, ahir dilluns, el Congrés B s'estrenava al pavelló Joan Ortoll i patia una derrota, tot i que va plantar cara fins els darrers nou minuts. Un incident desafortunat va fer que els darrers tres minuts no es disputessin i els jugadors anessin tots als vestidors, donant per bo el resultat del partit.

El Calafell va arrencar el partit a tot gas, amb un gol matiner de Javi Martínez, en una jugada individual, en el minut cinc de partit. El segon gol el faria Javi Luna, desviant un xut fort d'Epi, des de mitja pista, en l'interior de l'àrea visitant.

Però, el Congrés no es va donar per vençut i aconseguia empatar el marcador, en els darrers minuts de la primera meitat. Amb el 2 a 2, arribava el descans. Els locals havien dominat el joc, amb clares ocasions i sense fortuna de cara a porta, amb una actuació brillant del porter barceloní.

El segon temps arrencava amb lleuger domini del Congrés B, tot i que el Calafell disposava de les millors oportunitats en atac. Era Javi Luna qui marcava el 3 a 2, en una jugada individual per la banda i fent passar la bola entre el cos del porter i el primer pal.

El Congrés B aconseguia el gol de l'empat, pocs minuts després. Aquest marcador es mantindria durant forces minuts del segon temps, fins que, a manca de nou pel final, l'àrbitre xiula un penal, per peus d'un defensor visitant, que transforma Javi Martínez, de manera inapel·lable, amb un xut a l'escaire dret.

El Congrés no es donava per vençut i penjava boles dins l'àrea local per a aprofitar algun rebot, però un Calafell concentrat en defensa desfeia totes les jugades d'atac visitant. A manca de cinc minuts pel final, el Calafell feia el cinquè gol de la nit, a través d'una rematada d'Epi, rasa i imparable. El partit estava vist per sentència. A manca de tres minuts i escaig, un incident va fer aturar el partit i els dos equips van donar per bo el resultat final.

Amb aquesta victòria, el Calafell s'allunya de la zona de descens i de promoció. La propera setmana disputarem dos partits clau, primer a Sant Cugat i, després, a Cerdanyola.