dimarts, 21 de febrer del 2017

Tres punts i segon lloc pel Calafell

C.T. Barcino B- 4
C.P. Calafell - 6

"Gran partit el jugat ahir a la pista del Barcino B, amb un Calafell molt seriòs i enxufat desde el principi. Els primers 10 minuts van ser de clar domini calafellenc, però es van topar amb el porter local que ho parava tot.

El 0-1 el va fer el Capi, Joan Totosaus, al minut quinze, quan acabava de sortir i en la primera pilota que tocava, a passada d'Esplugas. A partir d'aqui, el Barcino B va començar a apretar i va fer 2 gols seguits que van capgirar el marcador. Javi Martíne, Romario, va fer el 2-2, també a passada d'Esplugas. El Barcino B seguia apretant i va fer el 3-2, amb un gol per tot l'escaire, on no va poder fer res el nostre porter. Javi Martínez, Romario, va fer el 3-3, resultat amb el que es va arribar al descans.

A la segona part, el Calafell va sortir amb una defensa quadre-rombe i li va complicar molt les coses al Barcino B, ja que els hi costava més arribar a porta. El 3-4 el va fer el Capi, Joan Totosaus, rematant a plaer una passada d'Epi. El Barcino B va tornar a empatar amb un gran gol de fora l'àrea, per tot l'escaire. El 4-5 el va fer Javi Martínez, Romario, amb una jugada de les seves, deixant assegut al porter local. El Barcino B, llavors, es va llençar a l'atac, en busca de l'empat, ja que quedaven pocs minuts, i això ho va aprofitar el Calafell per a fer el 4-6, obra d'Epi, amb una contra a passada de Javi Martínez, Romario.

Cal destacar la gran actuaciò dels dos porters. El Calafell va acabar amb 9 faltes i el Barcino B amb 6 faltas", by Joan Totosaus, àlies "Capi".

En acabar el partit, Javi Luna remarcava el gran partit del capità visitant, dient "Capi, te hacía falta un partido así". Finalment, sopar al Verona. L'equip es posa segon, tot i no aconseguir salvar el goalaverage amb el Barcino B, per un sol gol.