dimarts, 14 de febrer del 2017

Remuntades i a seguir sumant

C.P. Calafell - 6
U.E. Horta - 3

El partit d'ahir, davant l'U.E. Horta, va ser el de les remuntades. El conjunt local es va avançar 2 a 0, en els primers minuts de joc. Però, l'Horta va aconseguir capgirar el marcador (2-3), abans del descans. En el segon temps, el Calafell feia quatre gols i tornava a remuntar el marcador advers.

El primer gol va ser de Ramon Ferré, en una internada lateral a l'àrea i xutant de cullera, ras, arran de pal. Un bon gol per a començar la nit. Poc després, Javi Martínez marcava el seu primer gol, en una jugada individual, de xut col·locat, a l'escaire. El Calafell dominava a plaer i semblava tenir el partit controlat.

Però, l'Horta marcava el primer gol de penal, després de recollir el rebuig. El segon gol de l'Horta arribava pocs minuts després, aquest cop de jugada. El tercer també arribaria, abans del descans, de jugada d'equip. El conjunt visitant havia donat la volta al marcador i posava el conjunt local contra les cordes. El Calafell va disposar d'un penal, però Javi Luna no el va transformar i, amb aquest marcador, s'arribava al descans.

Però, el Calafell no es va posar nerviós i va tirar de talent. Javi Martínez feia una nova jugada individual que acabava en gol. Era l'empat. Poc després, ell mateix marcava el quart pel conjunt local, en una nova jugada individual i xut a l'escaire. I, mnuts més tard, Javi Martínez culminava el seu pòker personal de gols, rematant una passada d'Epi, al segon pal, amb el porter batut.

El Calafell va disposar de bones ocasions per a ampliar l'avantatge i va ofegar, en tot el segon temps, l'atac de l'Horta amb una defensa individual. El conjunt visitant va gaudir d'alguna oportunitat, buscant combinacions entre els dos davanters, intentant sortir de la pressió local. Però, Josep Maria Palau va aconseguir deixar a zero la porteria del Calafell, en el segon temps.

El darrer gol de l'equip local el va marcar el capità, Joan Totosaus, rematant a mitja alçada una passada dins l'àrea de Javi Martínez. Era el definitiu 6 a 3. Cal dir que el conjunt visitant va protestar alguna decisió arbitral compromesa, però que no va influir gens en el resultat final.

El conjunt local no va fer el seu millor partit, però va ser suficient per a endur-se tres punts importants, davant un bon equip de la categoria. El proper desplaçament, a la pista del Barcino B, serà una altra cosa.

A la banda, "Panxo" va fer el reportatge fotogràfic i audiovisual del partit que podeu veure a la nostra pàgina de Facebook, Veterans som tots.

Abans del partit, el nostre fotògraf oficial, Jordi Montserrat, va fer la foto oficial de la temporada, on no hi va faltar gairebé ningú, tot i les lesions i els descansos.