dilluns, 20 de febrer del 2017

Partidàs a la "bombonera"

VS

C.T. Barcino B - C.P. Calafell

Els veterans del C.P. Calafell visiten la pista del Club de Tennis Barcino B, un dels equips a qui va derrotar la temporada passada, a la lliga A. El partit disputat a Barcelona va suposar la primera victòria del campionat (4-5). El partit va estar controlat en tot moment, tret dels moments finals en els què el conjunt local va apretar i va estar a prop de l'empat. En la segona volta, el Calafell va vèncer de manera més àmplia (5-1). Aquí en podeu veure algunes imatges.

No obstant, en aquesta temporada, el Barcino B ha arrencat la primera victòria a domicili, al Pavelló Joan Ortoll, per 3 a 6. Els dos conjunts segueixen la lluita per a ocupar el segon lloc de la classificació i es preveu que aquest partit pugui ser decisiu.


En la primera temporada que ens vam enfrontar al C.T. Barcino B, vam aconseguir una victòria a domicili que ens donava el títol de "campions d'hivern" (3-4). En el partit de la segona volta, al pavelló Joan Ortoll, els calafellencs es proclamaven campions de la fase regular (6-3). En definitiva, un equip que sempre se li ha donat bé al Calafell, però a qui costa vèncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada