dimarts, 31 de gener del 2017

Perdem 3 punts... i dues boles!

C.H. Les Franqueses - 6
C.P. Calafell - 4

El Calafell va perdre en el partit disputat a Les Franqueses, la setmana passada. El què més greu sap, però, no són els tres punts. El Xavi Esplugas va trencar dues boles, pel fred que feia, en l'escalfament. Donat que ja no tenim accés al nostre rebost veterà, dues boles representen el 25% del nostre estoc. Per tant, una pèrdua irreparable!

Com es veu, els veterans del Calafell es van abrigar bé per a no passar fred durant el partit, però va ser l'àrbitre qui els va deixar congelats, en xiular un penal gens clar i una falta que no era, penalitzada amb falta directa, que decantaria el partit de part dels locals.

Tot i que no va ser el millor dia pel Calafell, els visitants es verd-i-blancs es van avançar 0-2, amb dos gols de Javi Martínez, imparables. El primer, de xut creuat, només començar el partit, que va sorprendre el porter local. El segon, per l'escaire, després de driblar a diversos jugadors. Ramon Ferré va tenir a les mans el 0 a 3, amb un xut a la creueta de la porteria local. Però, no va entrar. En canvi, poc després, el conjunt local escurçava distàncies, 1 a 2. Amb aquest resultat, s'arribava al descans.

El segon temps començava amb un nou gol de Javi Martínez, després de driblar, novament, a dos o tres defenses de l'equip rival. Amb l'1 a 3, el Calafell tenia el partit controlat. Però, Les Franqueses tornaven a escurçar distàncies, 2 a 3, amb un xut des de fora de l'àrea que sorprenia el porter visitant, Josep Maria Hernàndez.

Amb aquest gol, l'equip local va agafar aire i va aconseguir capgirar el marcador, 4-3. El quart gol va ser de penal, molt discutit pels verd-i-blancs, ja que Javi Luna va aturar la bola amb l'estic enganxat al patí, interceptant una passada a ningú, sense cap perill, d'un jugador local i iniciant un contracop, interromput pel xiulet de l'àrbitre.

Tot i això, Ramon Ferré marcava l'empat a quatre, en un contracop de 3 contra 2, portat per Javi Luna, rematant ras i creuat per sota les cames del porter local. Quedvan set minuts, encara, de partit i el conjunt local aconseguia avançar-se, de nou, amb un gol sorpressiu, des de la banda i de xut ras, que el porter calafellenc no va veure.

Finalment, amb un Calafell pressionant a l'home, l'àrbitre xiulava una falta, la desena, en un rebuig de Ramon Ferré, tocant clarament la bola a mitja alçada. L'àrbitre, al veure el jugador local que queia damunt del defensa va xiular penal, però no ho era. Aquesta jugada va fer emprenyar molt el conjunt visitant, ja que veia com s'escapava un partit que es va complicar per dues decisions arbitrals injustes.