dissabte, 21 de gener del 2017

Resultats de les jornades 10 i 11A la jornada 10 es van ajornar dos partits. El Barcino A va vèncer a Les Franqueses, per la mínima. El Sant Cugat golejava al cuer, el Premià. La Garriga tornava a disfrutar i li feia vuit gols a l'Esplugues. El GEiEG guanyava l'Horta, per ma mínima. I, finalment, el Calafell perdia a la pista del Ripollet A, en una nit molt freda.


En la darrera jornada, l'onzena del campionat, el Barcino B patia per a vèncer el GEiEG, com a local. El Calafell també patia per a derrotar el Barcino A i, en canvi, el líder golejava el Cubelles, en un partit més plàcid de l'esperat. Finalment, l'Esplugues guanyava el Ripollet A, per 4 a 3, de manera sorprenent.


La classificació queda encapçalada pel Sant Cugat, líder destacat. El Barcino B manté el segon lloc, amb dos partits ajornats. El Ripollet A, tot i la derrota davant l'Esplugues, manté el tercer lloc, empatat a punts amb el Calafell que té un partit menys que el conjunt vallesà. Tanca la classificació el Premià, empatat a punts amb el Ripollet B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada