divendres, 23 de desembre del 2016

Resultats de les jornades 8 i 9



En la jornada anterior, la vuitena del campionat, es van ajornar tres partits. Dels partits jugats destaca el duel que va enfrontar els dos líders de la classificació i que va acabar amb victòria local per 3 a 1, entre el Sant Cugat i el Barcino B. Els del Vallès es refermen com l'equip a batre i són clars favorits per a endur-se el campionat, enguany.

Les Franqueses va empatar a vuit gols a la complicada pista de La Garriga, en un duel que va ser molt trepidant i igualat en tot, fins i tot en el marcador. El Calafell vencia a domicili el GEiEG, després d'un partit amb més patiment del què mostra el marcador final. A manca de mig minut, el Calafell guanyava 6 a 7. Finalment, el Ripollet B guanyava el Premià per 5 a 3, en la seva pista, i suma els tres primers punts del campionat.

Ens informen que el partit entre el Ripollet A i el Barcino A es va permutar l'ordre de joc i el resultat va ser d'empat a un gol.


En aquesta jornada, la novena i darrera abans de festes, a manca de disputar el partit d'avui entre el Ripollet B i el Sant Cugat, cal destacar el duel aferrissat entre el Barcino B i el Cubelles que va acabar amb l'ajustada victòria dels locals. L'Horta deixava escapar dos punts en un partit molt equilibrat davant el Sant Celoni B i que va acabar en empat a cinc gols. Finalment, el Premià també aconseguia els seus primers tres punts en guanyar el Barcino A per la mínima, 4 a 3.


D'aquesta manera, la classificació abans de festes, a manca d'un partit per disputar entre el líder i l'avantpenúltim classificat, és la que encapçala el Sant Cugat, amb un sol empat, l'aconseguit a la pista del Calafell. En segon lloc, es troba el Barcino B, amb un empat i una derrota. El Calafell es sitúa tercer, amb un partit menys, empatat a punts amb el Ripollet A, el seu proper rival.

2 comentaris:

  1. La jornada 8 es va permutar el Ripo A vs Barcino A, amb resultat de:
    Barcino A 1 - Ripo A 1

    ResponElimina