diumenge, 4 de desembre del 2016

Resultats de la jornada 7



La setena jornada del campionat ens ha portat una sorprenent i contundent victòria del Barcino A davant La Garriga, a la bombonera del Club de Tennis. Els barcelonins han sorprès a un dels equips més combatius del campionat, en aquesta jornada. El Calafell feia pagar els plats trencats al Sant Celoni, endossant-li una golejada que no demostra la diferència entre els dos equips.

Les Franqueses continúa la seva ratxa de bons resultats, aquest cop vencent al G.E.i E.G. que havia començat el campionat molt fort i, mica en mica, es va desinflant. L'Horta va fer patir el Sant Cugat per a mantenir la seva ratxa de resultats, perdent per la mínima. El Ripollet A també va patir a Premià, per a aconseguir la victòria.

El Cubelles es va despatxar a gust amb l'Esplugues i suposem que el Ripollet B va haver de suspendre el seu partit davant el Barcino B, per manca de porter.


La classificació continúa encapçalada pel Barcino B, segurament amb un punt menys del què marca la Federació. El Sant Cugat es manté colíder, amb un sol empat. El Ripollet A i el Calafell estan a prop del capdavant. Les Franqueses escalen posicions i sobrepassen el Sant Celoni B. A la cúa, el Premià i el Ripollet B, segurament, continuen sense puntuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada