dimecres, 13 de juliol del 2016

La gran final


La final del IV Torneig Internacional de veterans Ciutat de Calafell - Ferran Rodríguez in memoriam la van disputar dos equips campions d'Europa, en el seu moment, el F.C. Barcelona i el F.C. Porto. Amb un gran nombre d'internacionals damunt la pista, el públic va gaudir d'hoquei d'alt nivell i d'un partit molt disputat. El Porto va acusar la baixa de Tô Rocha i el Barça es va imposar per 1 a 4, marcant el darrer gol sobre la botzina. El gol del Porto va ser de penal, transformat per Tô Neves.




El F.C. Barcelona es va endur el trofeig a l'equip més golejador, amb vint-i-set (27) gols. Va recollir el premi el seu capità, Gaby Cairo, de la mà del president del club, Rafel Solé.


El F.C. Barcelona també va ser l'equip menys golejat del torneig, amb cinc (5) gols. Va recollir el premi el seu porter, Jordi "Tino" Martínez.


Però, el millor jugdor del toneig (MVP) va ser pel jugador del F.C. Porto, Tô Neves, que va dur el seu equip a disputar la final. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, li va entregar el trofeig.


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada