dimarts, 19 de juliol del 2016

Resum del IV Torneig Internacional de veterans Ciutat de Calafell - Ferran Rodríguez 'in memoriam'


El IV Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell comptava, enguany, amb la participació d'un dels millors equips de l'hoquei portuguès, el F.C. Porto, com a novetat destacada. L'equip blanc-i-blau comptava amb la presència de diversos internacionals, en el seu temps, com Tô Neves, Tô Rocha, Víctor Araújo,...

També hi havia el F.C. Barcelona, completant un cartell amb dos campions d'Europa que li donava molta categoria i qualitat a l'edició d'enguany. A més del conjunt local, el C.P. Calafell, el C.P. Vilanova i el C.E. Noia Freixenet, com a equips del grup A de la LCV (Liga Catalana de Veterans)

L'Amatoi Hockey Bassano (Itàlia), campió de l'edició anterior, l'Associaçâo Académica da Amadora i els CUF (Camaradas Unidos das Fábricas, de Portugal ambdós, completaven el pòker d'equips internacionals. La selecció andalusa i el C.P. Alcañíz, com a equips de la resta del territori espanyol, i el C.P. Vila-seca i el C.P. Riudebitlles, com a equips debutants en el torneig.

La quarta edició del torneig Internacional de Calafell estava dedicada a la memòria del desaparegut periodista, Ferran Rodríguez, mort fa un any. La seva vídua va rebre l'homenatge de l'equip de veterans del C.P. Calafell, al descans de la final.

Després d'una fase de grups molt disputada i igualada, en la majoria dels grups, es van disputar els creuaments i les semifinals del torneig. Calafell Ràdio en va fer un seguiment extens, a través del seu canal de televisió per internet. Aquí i aquí en teniu els resums, amb entrevistes amb els protagonistes del torneig. Al final de la jornada del dissabte, els diferents equips van celebrar un sopar de germanor, al costat mateix del pavelló Joan Ortoll.

El Barça es va proclamar campió del IV Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell, després de vèncer al F.C. Porto, en una final disputada i equilibrada (4-1). L'A.H. Bassano vencia els CUF en el partit pel tercer lloc (4-3). Vilanova i Noia van empatar el partit pel cinquè lloc (3-3) i es va decidir la classificació en una tanda emocionant de penals (0-1). El Calafell aconseguia derrotar l'Alcanyís (8-2), en el partit pel setè lloc. Els quatre darrers llocs van ser pel Vila-Seca, el Riudebitlles, la selecció andalusa i l'Amadora (Portugal), en aquest ordre.

En l'entrega de premis, els veterans del C.P. Calafell van retre un homenatge al seu company, David Totosaus, que es retira de la pràctica esportiva, per raons de salut. Un any més, el IV Torneig Internacional de veterans Ciutat de Calafell va ser un èxit organitzatiu i de participació, ja que es va superar les edicions anteriors, tant en el nivell dels equips com en l'arbitratge, ja que tots el partits van comptar amb dos àrbitres federats que van xiular-los. L'any que ve, més i millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada