dissabte, 7 de setembre del 2013

La Salle Bonanova - CP Calafell (1983/84)

Aquest desplaçament a la pista de La Salle Bonanova, de Barcelona, el dia 4 de març de 1984. El resultat va ser d'empat a dos gols. El Calafell es va trobar amb una pista estreta i complicada. Tutusaus avançava el Calafell, 0-1. El conjunt local empatava a un i s'arribava al descans. En la segona, Ortoll feia l'1-2, en el minut 19. Però, un minut més tard, empatava La Salle. El Calafell va no va tenir sort, fins a cinc pilotes van anar al pal. Cal destacar l'actuació del porter calafellenc, Joan Carles Suau. Aquest resultat, combinat amb la victòria de l'Igualada H.C. davant el Lista Azul, per 2-3, feia perdre el lideratge del grup als calafellencs.