dimarts, 17 de setembre del 2013

Torneig nocturn a Sant Celoni


El passat cap de setmana es va disputar el 27è Torneig Vila de Sant Celoni. En aquesta edició, els veterans del C.P. Sant Celoni van muntar un torneig nocturn, on tots els partits es disputaven a altes hores de la matinada. El campió va ser el C.P. Congrés, de la lliga A, que va anar-hi amb totes les seves estrelles. També hi va participar un combinat de jugadors veterans de diferents equips, la selecció Old Stars. Però, el millor de tot va ser el bon ambient que es va respirar entre els diferents equips.


El torneig va començar a les nou del vespre amb el partit entre els C.P. Sant Celoni A, de la lliga de veterans, i la selecció Old Stars. Va ser un partit molt disputat que va acabar en empat a dos gols, al descans, i amb el 3-3 definitiu, a manca de 40 segons. Pepe Busquets (Mollet H.C.) va fer els tres gols del combinat.


El combinat de veterans va fer un bon paper en el torneig. Estava format per Xavi Pladevall i Pep Aliva (porters), Fabi i Poblet (Barcino), Busquets, Roura i Vila (Mollet H.C.), Ferré (Calafell) i Aguilar (Vendrell). En el partit amb el C.P. Congrés, el combinat va aguantar el tipus, empatant a quatre a manca de deu minuts pel final. Però, el Congrés, molt més conjuntat, va poder marcar dos gols i decidir el partit.


Alguns van poder jugar, per primer cop, amb la mítica samarreta de l'Old Cat amb què el combinat català  juga l'EVRICUP i altres torneigs de prestigi...


Els membres de la selecció Old Star van passar una eston agradable i van compartir anècdotes del passat i del present de l'hoquei. Sense cap dubte, va ser un combinat format per jugadors malalts de l'hoquei i que fan els quilòmetres que calgui per a jugar un partit.


Després del segon partit, tots els equips van anar a sopar i a carregar les pil·les per a aguantar tota la nit desperts. Alguns van pactar relleus per a poder dormir una estona, però d'altres van jugar els partits que hi havia a la matinada. Això és afició!


El Pep Aliva va aprofitar trobar-se amb el seu company d'equip, el Pepe Busquets, per a donar-li una foto d'un torneig en què va participar. Bon rotllo i anècdotes de tota mena la que van viure els components de l'Old Star.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada