dimarts, 16 d’octubre del 2012

Partit de cinc punts!


Aquesta nit, els veterans del Vallès Calafell CP han fet la seva presentació davant l'afició, disputant un partit amb el CP Vilanova. El resultat ha estat el de menys, ja que els dos equips han aprofitat els minuts per rodar-se de cara a la lliga que comença la setmana que ve.


El Josep Maria feia cara d'espantat davant la visita dels vilanovins, un equip reforçat que ha unit els dos conjunts que disputaven la lliga B, l'any passat, per fer-ne un de sol i millor.


La taronja mecànica estava escalfant per començar la temporada bé, sense cap lesió. La setmana que ve toca anar ben lluny, a Palafrugell, i cal reservar forces.


Alguns s'hi posaven bé per la foto!


Altres marcàvem... estil!


El conjunt del Vilanova no portava tots els seus efectius, un equip amb un canvi ha aguantat prou bé el joc local. La alegria defensiva del Calafell els ha permès fer sis gols, tot i que algun d'ells ha estat de penal.


Els vilanovins els falta una mica de ritme, encara, però poden fer un bon paper a la lliga B de veterans d'enguany.


El Juanjo Ferrer ha marcat tres gols, com a mínim, en el partit d'avui.


Els dos porters del CP Calafell no han pogut mantindre la porteria a zero en la presentació davant l'afició, però han fet un bon partit.


L'equip calafellenc ha fet la tàctica al mig de la pista, la idea era sortir bé a la foto...


Els gols del Vallès Calafell han estat obra de Javi Luna (2), Perín (2), Ramon, Epi, Canyi i Frede.


El CP Vilanova s'havia avançat en el marcador, però el Vallès Calafell, amb gols de Javi Luna, Ramon Ferré i Miguel Ángel Perín, s'ha posat 3-1. L'avantatge s'ha mantingut fins a set minuts del final, quan el Vilanova empatava de penal.


Al final, però, el Vallès Calafell ha fet dos gols més i ha posat el 8-6 definitiu. Bona prova de toc per uns equips als que els falta encara agafar ritme de competició i no estan al nivell de l'any passat, ni molt menys.


Els punts, però, se'ls ha endut el Vallès Calafell... en el box número 4.


Al final del partit, el nostre "capi", el Tutus, ha topat amb un jugador del Vilanova, de manera involuntària, i s'ha clavat les ulleres a la cella.


Ha vingut l'ambulància i se l'han endut a l'hospital, on li han posat 5 punts... els primers de la temporada! Ja som líders!!!!!

5 comentaris:

  1. Molt bon partit companys veterans, recupera't capi!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias juanjo desde els 8 anys jugan a hoquei i es la primera vegada que em faig mal pero bueno sempre hi ha una primera vegada per tot jijijiji

      Elimina
  2. Gràcies Juanjo, un plaer compartir minuts d'hoquei amb companys com tu. Sempre es treuen conclusions positives i per millorar...

    El "capi" és molt gran!!!!

    ResponElimina
  3. Gran partit jugat contra uns grans amics.
    Tutu espero que no sigui res i tot quedi en un anecdote i clar 5 punts¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Carles Llambrich

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant q si cap problema Carles ja q aquest punts ens faran falta per aquesta temporada jijijjijijiji

      Elimina