dimarts, 30 d’octubre del 2012

Bona prova per la lliga A


CT Barcino 4 - Vallès Calafell CP 5

Interessant partit amistós el que han disputat aquesta nit el Club de Tennis Barcino i el Vallès Calafell CP. El de menys és el resultat, ja que era important omplir aquesta setmana amb un partit per no perdre el ritme de competició que, tot just, acaba de començar. Per això, els dos equips han fet proves de cara a la temporada que s'ha iniciat i el partidet ha servit per continuar amb la "posta a punt" dels jugadors. El CT Barcino debutarà a la lliga la setmana que ve!


L'amistós d'aquesta nit ha començat amb un gol del Vallès Calafell CP a la primera part, als pocs minuts, obra de Javi Luna. Però la resta de minuts del primer temps han estat per les defenses, amb el 0-1 ha acabat la primera part.


El CT Barcino tancat defensant en quadre i el Vallès Calafell CP a l'home a mitja pista. La resta d'accions han estat protagonitzades pels porters. A la porteria del Vallès Calafell CP hi havia en Josep Maria Palau, ja que cap dels dos porters de la lliga han pogut desplaçar-se amb l'equip.


El CT Barcino, amb escassa banqueta, ha aguantat molt bé els atacs i els contracops dels visitants. El Vallès Calafell CP tenia present el partit que va disputar en aquesta pista després de les vacances de Nadal d'aquest any, on va perdre per 3-1, llavors a la lliga B.


Conscients de les dimensions reduïdes de la pista del Barcino, el Vallès Calafell CP basava els seu joc ofensiu en jugades individuals i contracops ràpids per part dels seus davanters.


En el Barcino, la porteria ha estat defensada per dos porters no habituals que podrien mantenir-se per jugar la lliga d'enguany, sempre i quan el millor porter de la passada temporada a la lliga B de veterans, l'Òscar, no hi sigui.


El nou fitxatge del CT Barcino, "l'apatxe", ha brillat en el seu joc ofensiu. En Jaume Monterde també ha lluitat com ens té acostumats i no ha donat cap bola per perduda.


El Vallès Calafell CP, però, poc a poc ha anat imposant el seu ritme. En un contracop, el nostre "capi", el Tutus, ha posat el 1-3 en el marcador que semblava donar un clar avantatge als visitants.


Però el CT Barcino ha aconseguit empatar a tres, en pocs minuts, en dues jugades dins l'àrea del Calafell.


El Vallès Calafell CP ha aconseguit avançar-se, novament, en el marcador 3-4. Javi Luna tornava a ser l'autor del gol. I ha estat a punt d'aconseguir un nou gol en la següent jugada, on ha driblat als quatre jugadors del Barcino que han sortit al pas, la bola ha anat al pal.


El CT Barcino ha aconseguit l'empat a quatre. Però, el Vallès Calafell CP ha aconseguit fer el cinquè abans d'acabar el partit. Els darrers minuts han estat de contenció de la bola per part visitant.


Pel Barcino, en Jordi Poblet i en Fabi han demostrat estar en forma, després de disputar l'EVRICUP +50 d'Holanda, aquest setembre.


L'Eugeni Collado s'ha animat a venir, tot i el cansament del cap de setmana. En Ramon ha arribat tard i ja no s'ha vestit de curt.


El partit d'avui ha servit per a agafar ritme a jugadors que van descansar la setmana passada a Palafrugell, com el Tutus i l'Epi. Ells dos seran reforços importants pel proper partit a casa, davant del Girona CH.


En acabar, els dos equips s'han saludat i s'han felicitat pel joc net que hi ha hagut damunt la pista. El Vallès Calafell CP ha tingut una expectadora de luxe, la Vanessa, dalt la grada. Al final, 4-5 i una bona prova pels dos equips de cara a la lliga. El CT Barcino serà un dels equips a tenir en compte a la lliga B d'enguany!

2 comentaris:

  1. Gràcies companys, sempre es un plaer jugar contra vosaltres.
    Tenim pendent una visita al vostre camp i aquest cop em quedaré a sopar, encara que matini.

    Jaume

    ResponElimina
  2. Vinga Jaume! Us esperem i sereu tractats com us mereixeu. Aquí teniu uns amics a qui ens agrada gaudir de la vostra companyia!

    Una abraçada.

    ResponElimina