dilluns, 16 de juliol del 2012

El Grup Vermell

El que havia de ser el "grup de la mort", amb el Cerdanyola CH (equip de la lliga A de veterans), l'HC Montbui (campió de la lliga B de veterans) i el Calafell All Star va ser el grup menys renyit de tots. L'equip de Santa Margarida de Montbui es va imposar amb certa facilitat als dos equips restants i va sumar els sis punts.

El Cerdanyola CH va derrotar el Calafell All Star (5-3), que va plantar més lluita de la previsible. També en el següent partit, el Calafell All Star va fer suar l'HC Montbui (5-9). I, en el partit que podia haver estat una final anticipada del torneig, el Cerdanyola CH va perdre (4-1) davant la joventut i el bon joc de l'equip de l'Anoia.

L'HC Montbui es classificava per la final, deixant el Cerdanyola CH en la lluita pel tercer i quart lloc. El Calafell All Star va ser l'últim classificat del grup, amb vuit gols a favor i vuit en contra.

En el primer partit del grup, el Cerdanyola CH, que vestia de negre, amb la presència del veterà exjugador del FC Barcelona, Quim Paüls, va patir més del compte. Tot i començar forts, el Calafell All Star va escurçar distàncies a la segona part, fins arribar al 5-3 definitiu.

En el segon partit del grup, l'HC Montbui es va posar 0-5 al marcador. Semblava un partit plàcid pels de Santa Margarida, però el Calafell All Star no va afluixar i va escurçar distàncies fins posar-se 4-5 i 5-6. Al final del partit, amb les rotacions del Calafell All Star, que va alinear fins a 10 jugadors de pista, els de Montbui van ampliar l'avantatge fins el 5-9 definitiu.

Com era previsible, el primer lloc del grup se'l van disputar el Cerdanyola CH i l'HC Montbui. El partit va ser igualat, acabant la primera part amb empat a zero gols, però els de l'Anoia van estar més encertats de cara a porteria i van anar per davant amb un còmode avantatge durant molts minuts de la segona meitat. Al final, el Cerdanyola CH va perdre per 1-4 i l'HC Montbui assolia una plaça a la gran final del torneig.