dijous, 12 de setembre del 2024

Una taça de caldo

Primer partit:

Calafell - Mollet (0-3)

Partit molt igualat fins el minut 12 del segon temps. El Mollet ha aprofitat una falta directa per un canvi incorrecte del Calafell. A partir d'allí, els dos gols últims han estat quan ens hem llençat a l'atac per a empatar. Una llàstima! Hem tingut moltes ocasions, resultat injust.

Segon partit:

Alcalà - Calafell (3-1)

Empat a zero al descans. Els madrilenys han decidit el partit en les dues primeres jugades del segon temps. El Calafell, a remolc, no ha pogut remuntar. El gol l'ha marcat Prieto, aprofitant el refús d'un penal.

Tercer partit:

Calafell - Stuart (2-8)

Els portuguesos han estat superiors i han sabut aprofitar els errors calafellencs. Tot i que Romario ha avançat el Calafell, els portuguesos guanyaven (1-3) al descans. Perín ha fet el segon dels catalans.

Quart partit:

Pordenone (Itàlia) - Calafell (5-5).

El Calafell s'ha deixat remuntar un 5-2 favorable, en els últims 8 minuts. Romario ha fet 4 gols i l'altre l'ha marcat Perín. Mal torneig dels verd-i-blancs que jugaran pel setè lloc.

Últim partit:

Calafell - Alcobacense (Portugal) (5-6).

Els portuguesos han remuntat un 4-0 i un 5-2 favorable pels catalans. Al descans, el partit estava sentenciat, a favor del Calafell. Però, els portuguesos han capgirat el marcador, aprofitant la ressaca dels calafellencs i la baixada de ritme en el segon temps. El Calafell acaba vuitè en una Taça Latina on no ha estat a l'alçada. Això sí, en menjar i beure ha estat el campió.