diumenge, 7 de juliol del 2024

La jornada de diumenge

C.E. Noia Freixenet - 2
F.C. Barcelona - 4

El Barça s'ha avançat en la final, en els primers minuts, amb gol de Cáceres. Però, el Noia ha empatat, a través d'Eloi Albesa, un minut i mig abans del descans. Partit trepidant i igualat, digne de la final del IX Torneig Internacional Ciutat de Calafell. Cáceres, de nou, avançava al Barça. Del Amor marca el segon pel Noia, als cinc minuts del segon temps, i empata el partit, novament. Cairo desempata la final i avança al Barça. Porras fa el quart. El Barça campió del IX Torneig Internacional Ciutat de Calafell!

Igualada H.C. - 5

C.H. Burguillos - 1

Al Burguillos se li ha fet llarg el torneig i l'Igualada s'ha avançat 3-0 en els primers deu minuts. En l'últim segon del primer temps, l'Igualada ha fet el quart. El Burguillos ha marcat el seu gol, en l'inici del segon temps. Baliu ha fet el darrer, a mig minut pel final. El Burguillos ha desaprofitat una directa, a vint-i-vuit segons del final. L'Igualada és tercer del torneig.

C.E. Torrelavit - 3

Olympique Biarritz - 5

Els francesos s'han imposat al Torrelavit, amb dos gols in extremis, a manca de mig minut pel final. Quan semblava que hi hauria tanda de penals, els dos gols han sentenciat el partit. El Biarritz queda cinquè i el Torrelavit sisè classificat.

C.E. Vendrell - 7

A.H. Bassano - 3

El Vendrell assoleix la setena plaça, marcant set gols al Bassano italià. Òscar Ruíz, Porta i Miquelet han marcat els gols clau per a fer escletxa en el marcador.

E.H.C. Mallorca - 4 (1)

C.P. Calafell - 4 (0)

El Calafell s'ha avançat 0-3, al descans. El Mallorca ha escurçat distàncies, en el segon temps. El Mallorca ha remuntat, en la segona meitat, i ha empatat, a manca de quatre minuts pel final. El Calafell ha disposat d'una directa, a vint-i-tres segons pel final, però no l'ha marcat Romario. En la tanda de penals, ha continuat la igualada. Però, en la mort súbita, el Mallorca ha marcat el gol decisiu. El Calafell és desè i el Mallorca novè.

Echeyde Tenerife - 5 (3)

C.P. Congrés - 5 (2)

El Tenerife ha empatat el seu partit amb el Congrés, en una falta directa, per la desena falta dels barcelonins, a mig minut pel final. En la tanda de penals, la igualtat ha continuat (2-2) i han calgut llençaments addicionals. Jordi Creus ha marcar el penal decisiu i el Tenerife s'ha endut l'onzena posició.

S.E. Espanyol/Andalusia - 5 (1)

C.P. Vilafranca - 5 (0)

L'Espanyol i el Vulafranca han empatat el seu partit, a cinc gols. Els pericos s'han endut la tretzena plaça, en la tanda de penals.

C.P. Alcañíz - 3

C.P. Sitges - 2

L'Alcañíz ha guanyat el partit per la quinzena plaça i deixa al Sitges com a cuer del torneig.