dissabte, 6 de juliol del 2024

Acabada la fase de grups

C.P. Calafell - 1

A.H. Bassano - 4

El Bassano ha sortit a per el partit i, en el primer temps, ha sentenciat. En el seg9n temps, no hi ha hagut gols. El Calafell ha pagat car les dues expulsions amb blava i ha estat masses minuts en inferioritat, impedint una nova remuntada local.

C.P. Alcañíz - 2

H.C. Burguillos - 6

El Burguillos torna a guanyar, aquest cop a l'Alcañíz, amb un resultat contundent. L'equip extremeny està realitzant un bon torneig i lluitarà per a entrar en el quadre d'honor.

F.C. Barcelona - 6

S.E. Espanyol/Andalusia - 0

Un Barça molt superior s'ha imposat a un Espanyol molt defensiu que ha intentat sortir amb un resultat digne.

Biarritz Olympique - 4

C.P. Congrés - 5

El Congrés s'ha imposat als francesos, en l'últim minut de partit. Els barcelonins guanyaven per 2-4. Però, el Biarritz ha conseguit empatar a quatre gols. Al final, el Congrés ha tingut fortuna i s'ha endut una important victòria.

C.P. Sitges - 1

Echeyde Tenerife - 7

Els tinerfenys s'han endut la victòria davant el Sitges, amb força contundència. Els canaris han estat implacables i han demostrat ser un equip molt competitiu.

C.E. Torrelavit - 2

C.E. Noia Freixenet - 6

El Noia ha imposat la seva qualitat, amb un Francesc Bargalló molt efectiu. El Torrelavit ha plantat cara, però el Noia ha jugat amb més ofici.

C.P. Congrés - 7

C.P. Alcañíz - 0

El Congrés no ha fallat davant l'Alcañíz i li ha fet un set. Els barcelonins no han fet un gran torneig, però han empatat a punts amb Burguillos i Biarritz. Però, la diferència de gols entre ells els ha portat al tercer lloc del grup, per un sol gol.

Igualada H.C. - 8

C.P. Vilafranca - 2

L'Igualada ha vençut al Vilafranca, de manera contundent. Els de la capital de l'Anoia s'han endut el duel amb els de la capital de l'Alt Penedès.

H.C. Burguillos - 3

El Biarritz ha guanyat al Burguillos, però el triple empat a punts, en aquest grup, ha donat el primer lloc als extremenys, per un sol gol de diferència.

F.C. Barcelona - 11
C.P. Calafell - 7

Partit de tu a tu i amb molts gols entre el Barça i el Calafell. Els locals han disposat de diverses ocasions per a avançar-se en el marcador. Però, la bola no volia entrar. Al final, el Barça ha marcat tres gols i ha anat dosificant l'avantatge. Quan semblava que el Calafell entrava al partit, el Barça marcava. El públic s'ho ha passat molt bé veient tants gols.

E.H.C. Mallorca - 6
Igualada H.C  - 9

L'Igualada ha vençut a un combatiu Espanya de Mallorca que no ha vingut a Calafell a passejar-se. Ton Baliu ha dut al seu equip al primer lloc del grup.

C.P. Vilafranca - 4
C.E. Vendrell - 6

El Vendrell ha suat de valent en el derbi de capitals del Penedès. El Vilafranca ha venut cara la seva pell, amb un equip molt gran en edat i en qualitat.

C.E. Torrelavit - 5
Echeyde Tenerife - 4

El Tenerife ha venut cara la derrota, amb un Torrelavit que ha tirat d'ofici per a guanyar el partit. Els illencs han fet una brillant fase de grups i té molt de mèrit, ja que és l'únic equip mixte d'aquesta edició.

C.P. Sitges - 5

El Sitges ha sorprès al Noia i li ha fet suar la victòria. Al final, els de Sant Sadurní s'han imposat per la mínima i estaran al quadre d'honor.

S.E. Espanyol/Andalusia - 2

A.H. Bassano - 8

El Bassano ha assegurat la segona plaça del grup, derrotant a l'Espanyol per un resultat contundent. Raigoso, Busquets i Roura no volien complicacions i han apretat des de l'inici de partit.