diumenge, 7 de juliol del 2024

Definits els creuaments




C.P. Sitges - 6

C.P. Vilafranca - 8

El Vilafranca s'ha imposat al Sitges i disputarà el partit pel tretzè lloc, demà pel matí. El Sitges lluitarà per no ser el cuer del torneig.


S.E. Espanyol/Andalusia 5 (2)

C.P. Alcañíz - 5 (1)

El duel entre l'Espanyol i l'Alcañíz ha sigut molt igualat, tant que l'Alcañíz ha empatat l'enfrontament en els darrers dos minuts, aprofitant una superioritat numèrica per expulsió d'un jugador de la banqueta perica. En els penals, l'Espanyol ha imposat el seu ofici.



Echeneyde Tenerife - 5

E.H.C. Mallorca - 6

El Tenerife s'ha avançat en el duel insular, amb dos gols femenins, marcats per Lizana. Però, el Mallorca ha empatat, quatre minuts abans del descans. El Tenerife ha fet el 3-2, mig minut més tard. Però, el Mallorca ha remuntat en el segon temps, en un partit molt igualat i competit.



C.P. Calafell - 2

C.P. Congrés - 1

El Congrés s'ha posat per davant, en els primers minuts, i ha dominat el marcador durant tot el partit, fins els últims tres minuts. El Calafell ha empatat, amb Xavi Esplugues rematant insistentment sol davant el porter. Un minut més tard, Perín aprofitava el refús d'una directa per a fer el gol de la victòria. El Calafell jugarà pel novè lloc, davant el Mallorca.



A.H. Bassano - 5 (0)
Olympique Biarritz - 5 (1)

Aquest partit va acabar en empat a cinc gols. El Biarritz es va imposar en els penals, amb gol d'Aitor.


C.E. Torrelavit - 4 (1)

C.E. Vendrell - 4 (0)

El Vendrell també va caure als penals, davant el Torrelavit. L'autor del gol va ser Marçal. El partit va acabar en empat a quatre gols. Aquests resultats demostren el nivell i la igualtat que hi ha en aquesta edició del Torneig Internacional Ciutat de Calafell.



C.E. Noia Freixenet - 3
Igualada H.C. - 0

El duel entre el Noia i l'Igualada ha començat amb polèmica. El Noia volia alinear a Borja Ferrer i l'Igualada ha protestat. El reglament és molt clar! No es pot jugar amb jugadors que tinguin fitxa federativa que no sigui de veterà. Però, finalment, Borja Ferrer no ha jugat i el Noia s'ha imposat a l'Igualada i tornarà a ser a la final del Torneig Internacional de Calafell.


F.C. Barcelona - 6

C.H. Burguillos - 4

El Barça no ha donat marge per a les sorpreses i s'ha imposat al Burguillos. Els extremenys han fet un torneig brillant i, demà, disputaran el partit pel tercer lloc amb l'Igualada. Barça i Noia repetiran final.


Els emparellaments d'avui són:

C.P. Sitges - C.P. Alcañíz

C.P. Vilafranca - S.E. Espanyol/Andalusia

Echeyde Tenerife - C.P. Congrés

E.H.C. Mallorca - C.P. Calafell

C.E. Vendrell - A.H. Bassano

C.E. Torrelavit - Olympique Biarritz

Igualada H.C. - C.H. Burguillos

C.E. Noia - F.C. Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada