dimarts, 12 de març del 2024

Ha costat més del què sembla

C.P. Calafell - 7

U.E. Horta - 4

El Calafell ha patit de valent per a superar l'Horta. En els primers quinze minuts, el Calafell semblava sentenciar el partit, amb un 4 a 0 molt clar en el marcador. Havien marcat Luna (2), Romario i Romeu. Rivi fallava una directa pel Calafell. L'Horta feia el primer, abans del descans. Tot i això, el Calafell semblava tenir el partit controlat i hs donat minuts a tot l'equip.

Però, la Unió Esportiva Horta ha remuntat i ha empatat el partit, a vuit minuts pel final. Ha tingut ocasions per a posar-se per davant. Romario no tenia el dia i fallava un penal. Però, Sergi Romeu feia el 5-4, a sis minuts pel final, amb un golàs rebotant la bola al travesser i al pal. Dos minuts després, Romeu feia la sentència, 6-4, aprofitant un refús dins l'àrea. A un minut pel final, Luna culminava un contracop i feia el seu hat trick personal, posant el 7 a 4 definitiu.

Al final, tres punts importants, abans de visitar El Prat, el proper dimecres, en un partit decisiu per la classificació.