dimarts, 23 de gener del 2024

Nit perica



C.P. Calafell - 3

R.C.D. Espanyol - 5


Els Pericos han donat la sorpresa, en derrotar al Calafell al Pavelló Joan Ortoll. Els locals estrenaven la segona equipació, amb un negre immaculat. Però, precisament, la nit ha estat d'aquest color, negra. Als locals els ha costat molt crear ocasions a la zona visitant ben plantada. Un xut de Xavi Esplugas, des de mig camp, ha servit per a obrir el marcador. Els locals s'avançaven i semblava que el Calafell havia fet el més difícil.

Però, no ha estat així! Kike empatava, empalmant una bola a mitja alçada que li ha vingut rebotada del porter local, Josep Maria Hernàndez. Gran gol perico que posava l'empat en el marcador. Poc després, l'Espanyol s'avançava, 1-2, amb un xut que Hernàndez no ha vist per una caiguda d'un jugador local davant seu. El xut ha passat proper al cap de Jose i tothom s'ha espantat per la perillositat de la jugada. El gol ha pujat al marcador i així ha acabat el primer temps.

En la segona meitat, el Calafell ha sortit a remuntar i Javi Luna aconseguia l'empat. Però, Guillermo tornava a avançar l'Espanyol. Xavi Esplugas, amb un xut llunyà que ha rebotat a la tanca de darrera la porteria, aconseguia l'empat a 3. El porter visitant s'ha introduit la bola dins la pròpia porteria, després de perdre l'stic. Amb un gol afortunat, el Calafell tornava a posar-se dins el partit, quedant uns vuit minuts pel final.

No obstant, el Calafell ha jugat precipitat en busca de la victòria i l'Espanyol ha acabat sentenciant amb dos gols més i amb un Guillermo que aconseguia el seu hat trick particular. El porter perico ha aguantat diversos xuts de jugadors locals, amb aturades plenes de dolor que acabaven trencant el ritme dels locals. Però, ha pogut acabar el partit i ha tingut premi pel seu equip. No ha estat el millor partit dels locals que no han cregut en cap moment en la victòria. Nit negra per oblidar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada