dimarts, 16 de gener del 2024

El Calafell vola al Prat

C.H. El Prat A - 3

C.P. Calafell - 13

El Prat A ha aguantat durant 15 minuts el ritme del Calafell. Rivillas ha estrenat el marcador, amb un golàs per l'escaire creuat, en una penetració per la banda i arrossegada final. El Prat A ha aconseguit empatar, als pocs minuts. El Prat A aguantava els embats verd-i-blancs. Però, Sergi Romeu, amb 4 gols, ha trencat el partit. Amb aquest marcador (1-5) s'ha arribat al descans.

En el segon temps, Javi Luna ha agafat el relleu golejador de l'equip, arribant a marcar 5 gols. 3 consecutius, en els primers deu minuts del segon temps. Rivillas ha marcat el seu segon gol de la nit. Prieto ha marcat un altre golet. I, fins i tot, Ramon Ferré s'ha sumat a la festa, amb una mitja volta i xut a l'escaire, enganyant el porter. El Calafell s'emporta els 3 punts del Prat i segueix la bona ratxa amb la que ha començat l'any.