dimarts, 9 de gener del 2024

Comencem bé l'any!

C.P. Calafell - 7
C.H. Mataró - 5

El Mataró ha plantat cara al Calafell i ha demostrat ser un dels millors equips del grup B de la Lliga Catalana de Veterans. Ha fet un bon partit, però el Calafell s'ha endut la victòria, amb més ofici.

Els mataronins s'han avançat 0-1, en el minut 12, després de fer dos pals, prèviament. El Calafell havia sortit desorientat i ha hagut de demanar temps mort, als sis minuts, per a recomposar la defensa.

No obstant, el Calafell ha aconseguit endreçar l'atac i ha marcat quatre gols consecutius. L'1-1, Javi Martínez, de fort xut des de fora l'àrea. El 2-1 l'ha marcat Javi Martínez, aixecant la bola i picant, amb el porter al terra. El 3-1 l' ha fet Ramon Ferré, rematant sol sl segon pal, a l'escaire, després d'una magnífica assistència de Javi Martínez. El 4-1 l'ha fet Xavi Esplugas, amb una jugada màgica individual, fent un canyo al defensa. Amb aquest marcador, el Calafell semblava sentenciar el partit.

Però, res més lluny d'això. El Mataró ha aconseguit marcar el 4-2 en l'últim minut del primer temps, aprofitant una badada defensiva. El Calafell, desconcentrat, ha estat a punt de regalar un autogol. Per sort, la bola no ha anat a porta. Amb el 4-2 s'ha acabat el primer temps.

La segona part ha començat a la inversa, marcant el Calafell, a través de Javi Martínez, 5-2. Però, el Mataró ha reaccionat i ha aconseguit empatar. Un gol de Poblet de penal i dues jugades de tiralínies han posat el 5-5 en l'electrònic.

No obstant, a manca de cinc minuts, el Calafell marcava el 6-5, en un contracop de David Prieto, aprofitant el rebuig del porter al xut que havia fet ell mateix. El 7-5 definitiu el feia Javi Martínez, aprofitant un refús de la tanca posterior de la porteria que l'ha deixat completament sol i amb el porter fora de la porteria i només ha hagut d'empentar la bola. Quedaven tres minuts. El Calafell ha sabut mantenir l'avantatge, tot i els esforços del Mataró.

Josep Maria Hernàndez ha tingut una bona actuació sota els pals, tornant a defensar la porteri local. Ha trencat el casc, a manca de poc pel final, després d'un fort xut mataroní.

Finalment, volem dir que és un plaer coincidir a la pista amb el fill del nostre amic, Jordi Poblet, que està esperant frisós aquesta crònica. Això és l'hoquei! Veterans som tots!