divendres, 14 de juliol del 2017

Curiositats del primer dia de torneig


Els massatges van protagonitzar la primera jornada del V Torneig Internacional Ciutat de Calafell. Els jugadors més experimentats en el torneig van passar per la taula de massatges i es van poder relaxar una estona, després de la tensió i el cansament dels partits.


Pepe Busquets no va voler perdre's la cita i va aprofitar el seu moment de descans per a relaxar els muscles de les cames. El golejador del Mollet H.C., jugant amb l'A.h. Bassano, és un dels clàssics del torneig. L'ha jugat amb diversos equips i sap molt bé què distingeix el torneig calafellenc de la resta de torneigs que juga arreu.


El jugador local, Xavi Esplugas, no va poder rebre el seu massatge, ja que la fisio li va diagnosticar un trencament fibrilar en un peu i no va voler forçar la màquina de la recuperació. Xavi, hauràs d'esperar, un any més!


Per la nit, un cop acabada la jornada, els veterans del C.P. Calafell van oferir el plat típic del municipi, l'arrossejat mariner. El plat s'estrenava en el torneig, ja que, encara, en cap de les ocasions s'havia pogut preparar i mostrar als equips.


Aquest cop, amb motiu de la cinquena edició, els equips que es van quedar van poder assaborir el millor de Calafell, el seu arrossejat de fideus, amb el rap i les patates. Estava exquisit!


Els jugadors feien cua per a repetir i tornar a tastar els fideus arrossejats de Calafell. Després del sopar, els hielos habituals van fer les del·lícies dels jugadors.


Alguns d'ells, van aprofitar la Festa Major de Calafell per a gaudir de la nit, amb un concert brutal dels Búhos, Itaca Band i Pirat's, a la Plaça de Catalunya del Poble. #CalafellésCultura, però, sobretot, és festa! I els equips ho saben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada