dimecres, 12 de juliol del 2017

Fase de grups (grup vermell)

GRUP VERMELL

Els equips que configuraven el grup vermell eren el F.C. Barcelona (campió, per quarta vegada), l'A.A. Amadora (Portugal) i la sel·lecció andalusa.

El F.C. Barcelona era el clar favorit del grup, amb una plantilla molt superior a la resta i en la que destacava la presencia, a la portería, del porter de l'H.C. Montbui, Jordi Mellado, i el seu company, Moisés Cervera.

L'A.A. Amadora va venir amb un equip de circumstàncies i va comptar amb dos reforços d'última hora, el Mini (recordman GUINESS d'equips on ha jugat oficialment) i el jugador local David Prieto. Tot i això, va millorar la posició assolida en la darrera edició del torneig.

La sel·lecció andalusa comptava amb pocs efectius del seu equip habitual i es va haver de reforçar amb jugadors de diversos equips de la LCV A (Cerdanyola C.H., Sant Celoni i H.C. Montbui). Carné, Povill, Sáez,... eren els reforos més destacats.

Selecció andalusa - A.A. Amadora (2-14)
10:00 hores - Carpa

La selecció andalusa va començar amb molt mal peu el torneig, encaixant quatre gols en els cinc primers minuts de partit, davant els portuguesos de l'Amadora. Es repetia el partit que van disputar per l'onzè lloc, en la passada edició, però, aquest cop, els portuguesos van acabar imposant la seva llei, aconseguint el resultat més ampli del torneig.

F.C. Barcelona - A.A. Amadora (9-0)
13:00 hores - Carpa

La superioritat blaugrana es va fer evident en tot moment, deixant sense opcions a l'Amadora portugués que no va aconseguir perforar la portería de Jordi Mellado. Els blaugranes van fer nou gols als portuguesos.

Selecció andalusa - F.C. Barcelona (2-9)
14:00 hores - Pavelló Joan Ortoll

La selecció andalusa va sorprendre el Barça, avantçant-se 1 a 0, en el marcador. Va plantar cara als blaugranes durant forces minuts de la primera meitat. Però, la superioritat del Barça es va acabar imposant i golejant a un conjunt andalús rendit.