dilluns, 3 d’abril del 2017

Partit ple de records

VS

C.P. Calafell - G.E.i E.G.

La visita del GEiEG suposa un nou handicap pels veterans del Calafell. Tot i la treballada victòria (6-9), en la primera volta del campionat, el Calafell no ho tindrà fàcil en aquest partit. Quim Rubio va liderar el conjunt gironí, en aquell enfrontament. El Calafell va sentenciar el partit, en el darrer minut.


En la darrera visita dels gironins, a Calafell, sense Quim Rubio, el GEiEG va aconseguir un empat (6-6), en un partit en què el Calafell havia de guanyar per a proclamar-se campió de la lliga regular. Aquest fet, va haver d'esperar una jornada més. Aquí teniu les imatges d'aquell partit. El record d'aquell enfrontament va ser el retorn a les pistes del periodista Ferran Rodríguez, després de mesos malalt. Malauradament, el Ferran ja no està entre nosaltres, però volem fer-li un nou homenatge, amb aquest enllaç emotiu de record.

En la primera temporada a la LCV, el Calafell va vèncer per un ajustat 3 a 2. Els gironins van plantar cara i van poder endur-se algun punt del pavelló Joan Ortoll. Aquí teniu la "moviola" d'aquell partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada