dilluns, 24 d’abril del 2017

Partit decisiu



VS

C.P. Calafell - C.H. Ripollet A

Aquesta nit, al Pavelló Joan Ortoll, els veterans del Calafell reben el Ripollet A, un dels equips que lluita per l'ascens i que ha perdut menys punts que els locals. Segurament, són els dos equips que es disputen, ara per ara, el segon lloc del campionat i que dóna opció a disputar la promoció d'ascens.



El partit de la primera volta no va anar gens bé pels verd-i-blancs, ja que el Ripollet A va deixar glaçat els calafellencs, amb un 6 a 2, en un partit amb molt de fred. El Ripollet A va trobar-se amb alguns gols molt afortunats i que van decidir el partit. Tot i això, cal dir que el Calafell no va fer cap mèrit per a endur-se res positiu de la pista del Ripollet A.

Fa tres temporades, no obstant, en la darrera visita del Ripollet A al Pavelló Joan Ortoll, vam aconseguir la segona victòria consecutiva a la màxima categoria de veterans de la LCV, per 4 a 2. Aquí en teniu la crònica d'aquella victòria. Esperem que avui sigui un resultat similar, tot i que el conjunt local té forces jugadors que són baixa i algun dubte en l'aliniació per molèsties físiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada