dimecres, 3 de juny del 2015

Final descafeinada

VS

La final entre el C.P. Calafell i el C.P. Manlleu és la culminació d'una temporada on els dos equips han dominat el campionat de principi a fi, pràcticament amb l'única oposició del C.T. Barcino B, tercer classificat. No hi ha dubte que els dos equips mereixen disputar la final per mèrits propis, ja que els dos equips s'han mostrat com els més forts de la LCV B.

El Calafell ha aconseguit el primer lloc, amb una sola derrota i un empat, marcant 165 gols i rebent-ne 68. Ha acabat la temporada sent l'equip màxim golejador del campionat. El Manlleu té un partit ajornat que, segurament, no disputarà. Ha aconseguit acabar el campionat amb només dues derrotes i marcant 149 gols. N'ha rebut 58 en contra i és el segon equip menys golejat, per darrera del C.T. Barcino B.


En la primera volta del campionat, el Calafell va derrotar el Manlleu (5-3) i es posava líder de la LCV B, posició que ja no ha deixat fins el final de la mateixa. Aquí teniu imatges del trepidant partit entre els dos equips. En la segona volta, el Manlleu va vèncer amb un gol a manca de cinc segons pel final (2-1), fet que va donar emoció al campionat. Aquí en teniu les imatges.

No hi ha dubte que és la final somiada i esperada de la LCV B. El Calafell és l'equip de joc més alegre i ofensiu del campionat. El Manlleu és l'equip que practica l'hoquei més modern i tècnic. Veurem quin dels dos s'endú la victòria i el títol de campió.


No obstant, la Federació ha decidit celebrar la final a la pista de Les Franqueses, una de les pistes de formigó que hi ha a la LCV. Sense desmerèixer les instal·lacions dels vestidors, que són molt bones, creiem que la final s'hauria d'haver disputat en un pavelló cobert i amb una pista en condicions. A més, la llunyania i l'horari (dissabte pel matí, a les 11:00 h.) fa impossible que el Calafell pugui desplaçar tots els efectius necessaris, ja que alguns treballen. Per tant, una llàstima que la final sigui descafeinada. El Manlleu ho té tot de cara per a guanyar-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada