dilluns, 28 d’abril del 2014

Sopar al centre d'Igualada



El tercer temps de la visita a Montbui va ser al Frankfurt Clein del centre d'Igualada. L'habitual sopar al pavelló de Can Passanals no va ser possible per problemes de salut dels seus gestors que esperem que es recuperin ben aviat. L'equip local va buscar una alternativa i una possibilitat de fer el quart temps ben a prop.


El Frankfurt Clein va rebre els jugadors d'ambdós equips. Bé, del Calafell es va quedar la meitat de l'expedició. Però, del Montbui, pràcticament tothom.


Gran aspecte el què presentava la taula i bon ambient entre els dos equips que es coneixen molt bé.


El sopar va ser d'allò més exquisit. Les cervelas, els frankfurts, bratswurts i hamburgueses eren d'allò més bo i tenien una pinta immillorable. Vam sopar molt bé i, la majoria, per partida doble!


El Javi Luna va assaborir els plats típics del Clein, ben acompanyat pel Jofre. Hi havia gana!


El Ramon també va menjar per partida doble, però d'un en un. Primer un bratswurt amb ceba caramelitzada...


El "Capi" s'hi posava bé per la foto!


De segon, una hamburguesa amb formatge... exquisit!


Els dos equips es van dirigir cap el Niu després del sopar, a fer el quart temps. Alguns dels jugadors dels dos equips van aguantar fins altes hores de la nit, de copes, en el conegut local propietat del Jofre. El jugador del Montbui ens va deixar ben clar quines eren les seves preferències polítiques i la conversa va ser força enriquidora.


Entre copes i hielos es va parlar d'hoquei, del futur en la lliga de veterans, de política, d'Igualada, de Calafell i d'altres ocasions on ens tornarem a trobar. Una abraçada, companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada